Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Lívanečky z podmáslí

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
1432 kalorií 17.0g cukrů 27.0g tuků 61.0g bílkovin

Příprava

Do mísy dáme podmáslí, vejce, mouku, minerálku a špetku soli a rozmícháme v hladké těsto. Necháme je chvíli odpočinout
Na oleji usmažíme v lívanečníku nebo na pánvi lívance z obou stran. Hotové lívance bud obalíme ve skořicovém cukru nebo podáváme klasicky pomazané zavařeninou a ozdobené šlehačkou nebo kysanou smetanou a posypané grankem.


Přidat na Pinterest
Evík

20. 03. 2013, Recept navštíven: 2498x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutovo velmi dobre lievance

23. 02. 2016, 20:02

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne lievance

16. 06. 2016, 10:01

Přidat komentář

Facebook komentáře