Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Oči

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 50min , porce

1314 kalorií, 9.0g cukrů, 69.0g tuků, 19.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Žloutky rozmačkáme, přidáme moučkový cukr, máslo a kokosovou moučku. Vypracujeme těsto, utvoříme kuličky, do kterých vmáčkneme malý důlek a do něho kápneme trochu rozpuštěné čokolády. Necháme ztuhnout a podáváme. Nepečeme.

Hloušková

02. 01. 2012, Recept navštíven: 1645x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sýrová pizza s vysočinou

Sýrová pizza s vysočinou

Máslo nakrájíme na kostky, přidáme mouku, vejce, 1 lžíci vody, 1 lžíci oleje, sůl a vypracujeme hladké těst...

Lasagne s vysočinou

Lasagne s vysočinou

Lasagne uvaříme dle návodu na obalu a necháme okapat. Mezitím nakrájenou cibuli dozlatova osmažíme na oleji...

Zapékané těstoviny s vysočinou

Zapékané těstoviny s vysočinou

Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě a necháme okapat. Mezitím na oleji dozlatova osmažíme nakrájené ci...

Žraločí polévka

Žraločí polévka

Do vody dáme žraločí maso, rozpůlené cibule, rozpůlené mrkve, bobkové listy, česnek, masox, citrónovou šťáv...

Žraločí steaky na másle

Žraločí steaky na másle

Žraločí steaky důkladně vysušíme a osolíme. Zlehka posypeme grilovacím kořením a pokapeme citrónovou šťávou...

Zobrazit všechny podobné recepty k Oči Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze to byt dobre

17. 04. 2016, 18:59

Přidat komentář
JanaB
Já tam vidím marmeládu.

JanaB 02. 01. 2012, 23:30

Thumb
Ale je to čokoláda

kajinek 03. 01. 2012, 08:56

JanaB
Udělala jsem je a čokoládová poleva vypadá jinak. Google - obrázky - Kokosové oči také vypadají jako moje. Místo polevy jste měla napsat marmeládu a bylo by to OK. Navíc při vytváření důlků kuličky praskají, je to vidno na vašem obrázku. Cukroví je chutné, mohu doporučit.

JanaB 04. 01. 2012, 00:10

Hloušková
Je tam čokoláda a nanáším ji štětečkem, poleva je doma dělaná, na obrázku se to může zdát jako marmeláda, ale není.

Hloušková 04. 01. 2012, 10:13

JanaB
Vypadá to jako kápnutá naředěná marmeláda. Nebo to máte kakao převařené s vodou? Na vloženém obrázku má být zřetelně vidět uvedené ingredience a ne nějaké nahrážky. V receptě uvádíte kápneme trochu rozpuštěné čokolády a tady píšete o štětečku. Proč jste nevložila z čeho jste doma tu čokoládu připravila? Ingredience a postup tedy nemáte úplně správný. Nezlobte se, ale čokoládová poleva vypadá úplně jinak.

JanaB 04. 01. 2012, 10:55

Hloušková
je to rozpuštěná čokoláda na vaření a 100% tuk, čokoládu na cukvoví nanáším štětečkem

Hloušková 04. 01. 2012, 12:06

JanaB
Tak jste to v postupu měla uvést a ne napsat kápneme. Nebudu se k tomu dál vyjadřovat, protože i rozpuštěná čokoláda s tukem vypadá jinak.

JanaB 04. 01. 2012, 12:54

Sonia005
Stojí Vám to za to? :-)

Sonia005 04. 01. 2012, 18:54

Roxana
Sonio, z titulu vaší funkce Vás chápu, ale naprvním fotu je MARMELÁDA! Hádat se nechci, ale blbce ze mne nikdo dělat nebude.

Roxana 04. 01. 2012, 20:03

Šéfredaktor
Víte, myslím, že se jedná o špatné světlo na fotografii a není důvod to takto řešit. Když se zdá, že je na první fotografii marmeláda a na zbytku je čokoláda, je jasné, že se jedná o ne zcela dobře nafocenou fotku a v receptu použila kajinek čokoládu.

Šéfredaktor 04. 01. 2012, 20:34

Roxana
:-)))))))))

Roxana 04. 01. 2012, 20:57

Hloušková
Děkuji, příště budu lépe fotit.

Hloušková 04. 01. 2012, 22:46

Roxana
Fotky se vždy nepodaří, ale odborníci to poznají, to já nejsem. Tak nějak je mi to fuk, bože, marmeláda je taky dobrá. Čokoláda na vaření je ale hodně tmavá, to byste musela změnit barvu jen těch prostředků, koukala jsem jen na první a poslední foto, první je jasná.

Roxana 04. 01. 2012, 23:07

Facebook komentáře