Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Olivové brambory

Olivové brambory
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 30min , porce

708 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 20.0g bílkovin

Příprava

Brambory dobře omyjeme kartáčkem. Nakrájíme je na osminky a v osolené vodě uvaříme do poloměkka (nesmí se rozpadat). Scedíme. V míse promícháme s olivovým olejem, nakrájenou petrželkou a jarní cibulkou. Podáváme jako přílohu nebo samostatně.

notburga

19. 04. 2010, Recept navštíven: 1352x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Olivové brambory

Olivové brambory

Brambory dobře omyjeme kartáčkem. Nakrájíme je na osminky a v osolené vodě uvaříme do poloměkka (nesmí se r...

Zobrazit všechny podobné recepty k Olivové brambory Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
Ajaja
Místo petrželky bych nasekala čerstvý rozmarýnek - to má hned jiné grády, také ´je dobré solit v tomto případě hrubou mořskou solí.

Ajaja 21. 04. 2010, 17:32

Facebook komentáře