Omeleta s krevetami a špenátem na česneku
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
182
kalorií
0.0g
cukrů
2.0g
tuků
35.0g
bílkovin
Příprava
Na pánvi zlehka orestujeme česnek nakrájený na plátky, přidáme krevety a opékáme přibližně 2 minuty. Opatrně vmícháme špenát a podle chuti opepříme. Společně restujeme další 3 minuty, dokud se nevypaří voda, kterou pustily krevety.
Ve chvíli, kdy krevety zrůžoví, je směs špenátu a krevet hotová.
V misce si rozšleháme vejce a na pánvi z nich připravíme nadýchanou omeletu, kterou směsí naplníme a můžeme podávat.
02. 07. 2020
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.