Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pikantní kuřecí křidélka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 35min
Celkový čas: 45min , porce

55 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 1.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Křidélka očistíme od případných zbytků peří, omyjeme a osušíme. Posypeme a promneme je kořenící směsí dle vlastního výběru (např. ostrá grilovací apod.), naskládáme do mísy, přikryjeme potravinovou fólií a necháme odležet (nejlépe do druhého dne). Pak je obalíme ve strouhance a vyskládáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do trouby. Pečeme než zezlátnou (v mikrovlnce s funkcí crisp je to cca 2O minut), což trvá asi 3O-35 minut. Servírujeme s nakládanou okurkou nebo se zeleninou, jako příloha se hodí cokoli - zejména pečivo.

Ajaja

10. 01. 2010, Recept navštíven: 5061x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pikantní kuře s kysaným zelím

Pikantní kuře s kysaným zelím

Kuřecí maso pokrájíme na kostičky a osmahneme na troše sádla. Okořeníme a dáme stranou do tepla. Mezitím na...

Pikantní kuřecí křidélka

Pikantní kuřecí křidélka

Křidélka očistíme od případných zbytků peří, omyjeme a osušíme. Posypeme a promneme je kořenící směsí dle v...

Pikantní kuřecí maso s medem

Pikantní kuřecí maso s medem

Omytá kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme a přidáme k nim olej, med, škrob a koření. Promícháme a ne...

Pikantní kuřecí čína se sojovým masem

Pikantní kuřecí čína se sojovým masem

Sojové maso (nejlépe kousky) uvaříme dle návodu uvedeného na sáčku, nejlépe společně se lžící vegety (nebo ...

Pikantní kuřecí kostičky s brokolicí

Pikantní kuřecí kostičky s brokolicí

Řízky nakrájíme na kostičky,smícháme s magi a vegetou a orestujeme do měkka. Zalijeme je smetanou,přidáme t...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pikantní kuřecí křidélka Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
passita
obaluji zase kuřecí kytky, mňam

passita 10. 01. 2010, 19:24

Ajaja
Nejvíce mi na tom vyhovuje, že s tím není moc práce a tím, že se křidélka upečou ve vlastní šťávě, tak mají úplně jinou chuť, lepší.

Ajaja 13. 01. 2010, 17:16

Facebook komentáře