Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Reveňová omáčka

Reveňová omáčka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
258 kalorií 36.0g cukrů 0.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Oloupanou reveň nakrájíme na špalíky a dáme do rendlíku s vodou a medem. Krátce podusíme a poté zahustíme škrobem. Je to výborná příloha ke smaženým a grilovaným masům.


04. 08. 2010, Recept navštíven: 1301x


Přidat recenzi
Přidat komentář
Jozef
Ešte som takúto omáčku nikdy nerobil, vždy sme robili kompót. Ale tato omáčka je zaujímavá musím vyskúšať .Ďakujem, napíšem keď odskúšam. Jozef.

Jozef 05. 08. 2010, 08:46

Thumb
Tak dej vědět, jak chutnala. Já ji ráda používám u grilování a zatím každému chutnala.

05. 08. 2010, 09:55

Facebook komentáře