Chybějící obrázek

Reveňová omáčka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
15min

Celkový čas

25min

Porce


Nutriční hodnoty

258 kalorií
36.0g cukrů
0.0g tuků
5.0g bílkovin


Příprava

Oloupanou reveň nakrájíme na špalíky a dáme do rendlíku s vodou a medem. Krátce podusíme a poté zahustíme škrobem. Je to výborná příloha ke smaženým a grilovaným masům.

přidejte na:

04. 08. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
omačku sa chystám vyskúšať

palino 09. 02. 2018, 21:11

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
omáčka môže byť dobrá

Svetlana 23. 02. 2018, 21:37

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Ešte som takúto omáčku nikdy nerobil, vždy sme robili kompót. Ale tato omáčka je zaujímavá musím vyskúšať .Ďakujem, napíšem keď odskúšam. Jozef.

Jozef 05. 08. 2010, 08:46

Chybějící obrázek
Tak dej vědět, jak chutnala. Já ji ráda používám u grilování a zatím každému chutnala.

05. 08. 2010, 09:55