Roláda s jahodovou šlehačkou
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
15min
Celkový čas
45min
Porce
Nutriční hodnoty
678
kalorií
14.0g
cukrů
42.0g
tuků
44.0g
bílkovin
Příprava
Vejce s cukrem ušleháme ručním šlehačem. Postupně do směsy přidáváme kakao a zlehka zamícháme. Nalijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme při 180 C asi 15 minut. Vytáhneme z trouby a necháme chvíli zchladnout, pak překlopíme na utěrku a srolujeme do rolády. Smetanu ušleháme dotuha, přidáme na malé kousky nakrájené jahody, roládu rozmotáme, zbavíme papíru, potřeme šlehačkou, opět smotáme a necháme vychladnout.
veka14. 06. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.