Chybějící obrázek

Rybízová omáčka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
25min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

199 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Ovoce s cukrem dáme do středně velkého hrnce. Za občasného míchání ho povaříme při mírné teplotě, až se cukr rozpustí. Ovoce změkne a pustí šťávu. Podle chuti ho dosladíme cukrem. Ovocnou směs propasírujeme skrz síto. Pro ostřejší chuť můžeme přidat trochu pomerančové nebo citrónové šťávy. Sladší chuti docílíme, jestliže přidáme likér z černého rybízu

přidejte na:
Jiřulka

11. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi dobrá omáčka k masku
majka 08. 09. 2016, 14:42