Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rybízová omáčka

Rybízová omáčka

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
25min 55min
Nutriční hodnoty
199 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Ovoce s cukrem dáme do středně velkého hrnce. Za občasného míchání ho povaříme při mírné teplotě, až se cukr rozpustí. Ovoce změkne a pustí šťávu. Podle chuti ho dosladíme cukrem. Ovocnou směs propasírujeme skrz síto. Pro ostřejší chuť můžeme přidat trochu pomerančové nebo citrónové šťávy. Sladší chuti docílíme, jestliže přidáme likér z černého rybízu


Jiřulka

11. 01. 2010, Recept navštíven: 2782x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrá omáčka k masku

08. 09. 2016, 12:42

Přidat komentář

Facebook komentáře