Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sádlo z domácí pekárny

Sádlo z domácí pekárny
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 2h 40min
Celkový čas: 2h 50min , porce

7650 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Sádlo nakrájíme na kostky o hraně asi 1,5cm vložíme do domácí pekárny a zapneme program džem, po skončení procesu znova zapneme pekárnu na stejný program, pak scedíme a škvarky použijeme dle chuti. Je vynikající!

mrak

20. 11. 2009, Recept navštíven: 2126x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sádlo z domácí pekárny

Sádlo z domácí pekárny

Sádlo nakrájíme na kostky o hraně asi 1,5cm vložíme do domácí pekárny a zapneme program džem, po skončení p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sádlo z domácí pekárny Link-arrow
Thumb.chleba

Domácí chléb kmínový

Připravíme si kvásek – do vlažného mléka rozdrobíme kvasnice, zasypeme je lžičkou cukru a necháme v teple v...

Thumb

Domácí česnekový chléb

Máslo, česnek, sůl, oregano, tymián důkladně rozšleháme. Veky nakrájíme na plátky, které z obou stran potře...


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Taky ho doma děláme, je to super, a bez práce. doporučuji

25. 12. 2012, 22:42

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

02. 12. 2016, 20:33

Přidat komentář

Facebook komentáře