Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sádlo z domácí pekárny

Sádlo z domácí pekárny

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
2h 40min 2h 50min
Nutriční hodnoty
7650 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Sádlo nakrájíme na kostky o hraně asi 1,5cm vložíme do domácí pekárny a zapneme program džem, po skončení procesu znova zapneme pekárnu na stejný program, pak scedíme a škvarky použijeme dle chuti. Je vynikající!


mrak

20. 11. 2009, Recept navštíven: 2278x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Taky ho doma děláme, je to super, a bez práce. doporučuji

25. 12. 2012, 22:42

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

02. 12. 2016, 20:33

Přidat komentář

Facebook komentáře