Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Sendvič Elvise Presleyho

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 2min
Celkový čas: 7min , porce

1044 kalorií, 8.0g cukrů, 60.0g tuků, 29.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Čtyři plátky chleba namažeme arašídovým máslem, na to rozetřeme rozmačkaný banán a přiklopíme zbývajícími plátky toustového chleba, které lehce přitiskneme.
Na pánvi rozehřejeme máslo a sendviče z každé strany asi minutu opékáme lehce dozlatova.
Podáváme ihned, ještě teplé.

Angel 666

21. 09. 2012, Recept navštíven: 2317x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Sendvič Elvise Presleyho

Sendvič Elvise Presleyho

Čtyři plátky chleba namažeme arašídovým máslem, na to rozetřeme rozmačkaný banán a přiklopíme zbývajícími p...

Zobrazit všechny podobné recepty k Sendvič Elvise Presleyho Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Velmi jednoduchý a chutný recept na sendvič :) uvítají hlavně děti :)

30. 09. 2012, 00:10

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skor je to akokolacik

01. 10. 2015, 19:45

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra sladkost pre deti

14. 02. 2016, 10:40

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
celkom dobre

23. 03. 2016, 19:52

Přidat komentář

Facebook komentáře