Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Škvarková pomazánka za pár korun

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 20min , porce

330 kalorií, 1.0g cukrů, 24.0g tuků, 33.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Nakrájíme si nadrobno vajíčka, cibuli, okurky, pak přidáme mleté škvarky a hořčici. Vše důkladně promícháme a podáváme s pečivem.

Lenulinka

25. 11. 2011, Recept navštíven: 1975x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Škvarková pomazánka

Škvarková pomazánka

Pevné složky semeleme na masovém strojku, přidáme koření, promícháme. Mažeme na chléb a posypeme jemně seka...

Škvarková pomazánka s mletými houbami

Škvarková pomazánka s mletými houbami

Oškvarky, oplachnuté huby, cibuľu a očistenú zelenú papriku zomelieme, pridáme mleté čierne korenie a dobre...

Škvarková pomazánka za pár korun

Škvarková pomazánka za pár korun

Nakrájíme si nadrobno vajíčka, cibuli, okurky, pak přidáme mleté škvarky a hořčici. Vše důkladně promícháme...

Škvarková pomazánka I

Škvarková pomazánka I

Vepřový bok očistíme a nakrájíme na malé, cca 2 centimetrové kostičky. Dáme je do hrnce a necháme pomalu oh...

Zobrazit všechny podobné recepty k Škvarková pomazánka za pár korun Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná chutná pomazánka
Přidané ingredience: kapia

09. 11. 2016, 20:53

Přidat komentář

Facebook komentáře