Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Šlehačková deli bábovka

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 1h 0min
Nutriční hodnoty
3072 kalorií 50.0g cukrů 111.0g tuků 81.0g bílkovin

Příprava

Deli čokoládu dáme vychladit. Formu na bábovku vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Kypřící prášek prosijeme do mouky a z bílků vyšleháme pevný sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny. Vařečkou vmícháme smetanu, mouku promíchanou s kypřícím práškem a poté opatrně sníh ušlehaný z bílků. Do vymíchaného těsta na hrubo nastrouháme čokoládu a jemně promícháme. Těstem naplníme připravenou bábovkovou formu a vložíme do předehřáté trouby na 170°C a pečeme asi 45 minut (dle trouby). Po upečení necháme bábovku mírně vychladnout, poté vyklopíme a studenou pocukrujeme.


Přidat na Pinterest
JanaB

25. 06. 2012, Recept navštíven: 1305x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuca babovka

23. 04. 2016, 18:37

Přidat komentář

Facebook komentáře