Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Spätzle

Spätzle
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 25min , Čas vaření: 15min
Celkový čas: 40min , porce

1396 kalorií, 7.0g cukrů, 29.0g tuků, 57.0g bílkovin

Příprava

Dohromady si smícháme mouku, vejce, mléko (lze nahradit vodou). Mícháme jej tak dlouho, dokud se nezačnou dělat malé bublinky. Pak těsto přecedíme do vařící osolené vody, kde je vaříme do doby, než vyplavou samy na povrch. Doba vaření závisí na tom, jak velké kousky spätzlí jsme se rozhodli udělat. Poté je zcedíme a můžeme podávat.

Petra

04. 04. 2009, Recept navštíven: 6559x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Spätzle

Spätzle

Dohromady si smícháme mouku, vejce, mléko (lze nahradit vodou). Mícháme jej tak dlouho, dokud se nezačnou d...

Zobrazit všechny podobné recepty k Spätzle Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné

08. 01. 2016, 11:47

Přidat komentář
Thumb
Děkuji za radu. Helena

Helena 23. 08. 2009, 11:38

Facebook komentáře