Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Sterilovaný salát z okurek

Sterilovaný salát z okurek

Obtížnost Čas přípravy
25min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 45min
Nutriční hodnoty
60 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Nepřerostlé a nepřezrálé kvalitní salátové okurky omyjeme pod studenou tekoucí vodou a nakrájíme na kostky, které dáváme přímo do sklenic. Uvaříme si nálev z vody, octa, soli a cukru, kterým nakrájené okurky zalijeme. Sklenice uzavřeme a dáme sterilovat asi na 10 minut při 85 - 90°C.

Bulb Tip k receptu

Sterilovaný salát z okurek konzumujeme za 2 - 3 měsíce.


JanaB

03. 02. 2012, Recept navštíven: 1932x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi lahodný a chutný šalát

13. 04. 2016, 09:29

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý šalát

18. 08. 2016, 19:51

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
ako príloha k masu vyborné

29. 10. 2016, 18:48

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

05. 03. 2017, 14:11

Přidat komentář

Facebook komentáře