Sterilovaný salát z okurek

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

25min
Čas vaření
20min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

60 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Nepřerostlé a nepřezrálé kvalitní salátové okurky omyjeme pod studenou tekoucí vodou a nakrájíme na kostky, které dáváme přímo do sklenic. Uvaříme si nálev z vody, octa, soli a cukru, kterým nakrájené okurky zalijeme. Sklenice uzavřeme a dáme sterilovat asi na 10 minut při 85 - 90°C.

Tip k receptu

Sterilovaný salát z okurek konzumujeme za 2 - 3 měsíce.

přidejte na:
JanaB

03. 02. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
velmi lahodný a chutný šalát

majka 13. 04. 2016, 09:29

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrý šalát

Svetlana 18. 08. 2016, 19:51

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
ako príloha k masu vyborné

palino 29. 10. 2016, 18:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
dobrý recept

katka16031 05. 03. 2017, 14:11

Přidat komentář