Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Štrúdl s tvarohem a jahodami

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 35min , porce

160 kalorií, 12.0g cukrů, 8.0g tuků, 8.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Listové těsto si rozdělíme na 2 díly. Z každého uděláme co nejtenčí plát. V misce smícháme tvaroh s vejcem a cukrem. Tuto náplň namažeme na každý plát a ještě posypeme na kousky nakrájenými jahodami. Zabalíme jako normální štrúdl, a pečeme cca na 220°C dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Místo jaho je možné použít banány, celý banán (spíše 2 za sebe) na každá plát doprostřed. Takovýto štrúdl je pak na řezu velice dekorativní.

slavuska

01. 03. 2013, Recept navštíven: 2564x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Štrúdl s tvarohem a jahodami

Štrúdl s tvarohem a jahodami

Listové těsto si rozdělíme na 2 díly. Z každého uděláme co nejtenčí plát. V misce smícháme tvaroh s vejcem ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Štrúdl s tvarohem a jahodami Link-arrow

Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
super recept, na náplň bych přidala ještě 2-3 lupínky českého másla pro zjemnění
Přidané ingredience: máslo

25. 03. 2014, 08:43

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantasticky štrudl

04. 02. 2016, 11:39

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné, robím aj s iným ovocím

09. 02. 2016, 10:58

Přidat komentář

Facebook komentáře