Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Štrúdl s tvarohem a jahodami

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 35min
Nutriční hodnoty
160 kalorií 12.0g cukrů 8.0g tuků 8.0g bílkovin

Příprava

Listové těsto si rozdělíme na 2 díly. Z každého uděláme co nejtenčí plát. V misce smícháme tvaroh s vejcem a cukrem. Tuto náplň namažeme na každý plát a ještě posypeme na kousky nakrájenými jahodami. Zabalíme jako normální štrúdl, a pečeme cca na 220°C dozlatova.

Bulb Tip k receptu

Místo jaho je možné použít banány, celý banán (spíše 2 za sebe) na každá plát doprostřed. Takovýto štrúdl je pak na řezu velice dekorativní.


Přidat na Pinterest
slavuska

01. 03. 2013, Recept navštíven: 3513x


Přidat recenzi
planeta
Restaurant_star
super recept, na náplň bych přidala ještě 2-3 lupínky českého másla pro zjemnění
Přidané ingredience: máslo

25. 03. 2014, 08:43

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
fantasticky štrudl

04. 02. 2016, 11:39

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné, robím aj s iným ovocím

09. 02. 2016, 10:58

Přidat komentář

Facebook komentáře