Třešňová polévka
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
20min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
308
kalorií
65.0g
cukrů
5.0g
tuků
5.0g
bílkovin
Příprava
Třešně omyjeme, vypeckujeme, dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme 2 lžíce cukru krupice a vaříme. Když jsou třešně měkké, dáme je do mixéru a umixujeme.
Tuto směs nalijeme opět do hrnce, přisypeme ½ sáčku pudinku v prášku, aby byla směs hustější, přilijeme kelímek smetany, přidáme 2 lžíce cukru krupice a 2 lžíce citrónové šťávy. Promícháme a můžeme podávat.
Beruska6431. 01. 2010
Další recepty
Mohlo by vás zajímat
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.