Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Třešňová polévka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
308 kalorií 65.0g cukrů 5.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Třešně omyjeme, vypeckujeme, dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme 2 lžíce cukru krupice a vaříme. Když jsou třešně měkké, dáme je do mixéru a umixujeme. Tuto směs nalijeme opět do hrnce, přisypeme ½ sáčku pudinku v prášku, aby byla směs hustější, přilijeme kelímek smetany, přidáme 2 lžíce cukru krupice a 2 lžíce citrónové šťávy. Promícháme a můžeme podávat.


Přidat na Pinterest
Beruska64

31. 01. 2010, Recept navštíven: 1590x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v lete výborná osviežujuca

01. 10. 2016, 17:24

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jemná a osviežujuca

09. 01. 2017, 10:46

Přidat komentář

Facebook komentáře