Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Třešňová polévka

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 20min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 40min , porce

308 kalorií, 65.0g cukrů, 5.0g tuků, 5.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Třešně omyjeme, vypeckujeme, dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme 2 lžíce cukru krupice a vaříme. Když jsou třešně měkké, dáme je do mixéru a umixujeme. Tuto směs nalijeme opět do hrnce, přisypeme ½ sáčku pudinku v prášku, aby byla směs hustější, přilijeme kelímek smetany, přidáme 2 lžíce cukru krupice a 2 lžíce citrónové šťávy. Promícháme a můžeme podávat.

Beruska64

31. 01. 2010, Recept navštíven: 1451x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Třešňová polévka

Třešňová polévka

Třešně omyjeme, vypeckujeme, dáme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme 2 lžíce cukru krupice a vaříme. Když js...

Dortová třešňová poleva

Dortová třešňová poleva

Ve 130 ml třešňového nektaru rozmícháme cukr a přivedem k varu. Mezitím si v 10 - 20 ml nektaru rozmícháme ...

Jahodovo - třešňová polévka

Jahodovo - třešňová polévka

Do 250 ml vody dáme jahody, vypeckované třešně, cukr a pár lístků máty. Vše přivedeme k varu, malou chvilku...

Zobrazit všechny podobné recepty k Třešňová polévka Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
v lete výborná osviežujuca

01. 10. 2016, 17:24

Přidat komentář

Facebook komentáře