Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Vepřový plátek se sardelovou pastou

Vepřový plátek se sardelovou pastou

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
944 kalorií 0.0g cukrů 26.0g tuků 168.0g bílkovin

Příprava

Maso nakrájíme na asi centimetrové plátky, které důkladně naklepeme a naložíme do marinády, vzniklé smícháním sardelové pasty, olivového oleje a citrónové šťávy. Necháme v lednici odležet alespoň dvě hodiny. Grilujeme na rozpáleném grilu, stačí 3 minuty z každé strany.


notburga

03. 06. 2010, Recept navštíven: 1826x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
je to zaujímavý recept

24. 09. 2016, 17:04

Přidat komentář

Facebook komentáře