Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Výborné kremrole

Obtížnost Čas přípravy
0min
Čas vaření Celkový čas Porce
0min 0min
Nutriční hodnoty
780 kalorií 0.0g cukrů 2.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Rozválené těsto si nakrájíme rádýlkem na proužky cca 3 cm široké a 25 cm dlouhé a namotáváme na kovové trubičky potřené rozpuštěným máslem. Klademe na vymazaný plech, kde je ještě potřeme rozpuštěným máslem a pečeme dozlatova. V horké vodní lázni si vyšleháme bílky s moučkovým cukrem a ke konci došleháme v lázni studené. Upečené, vychladné trubičky plníme vzniklým sněhem z bílků, pomocí cukrářského pytlíku. Hotové kremrole nevrch pocukrujeme moučkovým cukrem.


Přidat na Pinterest
rencha.s

16. 04. 2010, Recept navštíven: 4373x


Přidat recenzi
slavuska
Restaurant_star
taky jsem dělala jen z kupovaného, na normální nebyla síla. a jsou výborné :)

22. 12. 2012, 21:10

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduché ale dobre

27. 09. 2016, 12:58

Přidat komentář
Thumb
No to nevím, koupit hotové listové těst... to není žádný recept !

Pusinka 22. 04. 2011, 10:40

Roxana
Záleží na výrobci, nemohu dělat reklamu, ale kupuji jen od jediného - dělám vše, od závinu přes kremrole - vše výborné, těsto krásně zpracovatelné a chutné.

Roxana 20. 08. 2013, 18:26

Facebook komentáře