Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Zavařené vlašské ořechy

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
2min 32min
Nutriční hodnoty
3334 kalorií 15.0g cukrů 300.0g tuků 90.0g bílkovin

Příprava

Vlašské ořechy vyloupeme (z tohoto množství dostaneme dle obsahu 1 - 2 sklenice). Zavařovací sklenice vymyjeme horkou vodou a dobře vysušíme. Vyloupané ořechy do nich těsně naskládáme. Otevřené sklenice (bez víček) dáme cca na 1 až 2 minuty do mikrovlnky a tu zapneme na plný výkon. Teprve pak sklenice zavíčkujeme, vyskládáme na prkénko tak, že je obrátíme dnem vzhůru a takto je ponecháme minimálně 5 min. Sklenice by se během této doby měly orosit, což ale není na závadu. Vlhkost zmizí v docela krátké době.

Bulb Tip k receptu

Tento recept ke mně připutoval e-mailem s tím, že ořechy vydrží mnoho let a stále chutnají jako čerstvé.


Přidat na Pinterest
Ajaja

14. 11. 2010, Recept navštíven: 4616x


Přidat recenzi
Přidat komentář
veerac
Pozor na to do jaké skleničky ořechy budete dávat. Také se vám může stát, že za 2 min. budete mít ořechy připálené ne-li spálené.

veerac 15. 11. 2010, 19:06

Facebook komentáře