Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zavařené vlašské ořechy

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 2min
Celkový čas: 32min , porce

3334 kalorií, 15.0g cukrů, 300.0g tuků, 90.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Vlašské ořechy vyloupeme (z tohoto množství dostaneme dle obsahu 1 - 2 sklenice). Zavařovací sklenice vymyjeme horkou vodou a dobře vysušíme. Vyloupané ořechy do nich těsně naskládáme. Otevřené sklenice (bez víček) dáme cca na 1 až 2 minuty do mikrovlnky a tu zapneme na plný výkon. Teprve pak sklenice zavíčkujeme, vyskládáme na prkénko tak, že je obrátíme dnem vzhůru a takto je ponecháme minimálně 5 min. Sklenice by se během této doby měly orosit, což ale není na závadu. Vlhkost zmizí v docela krátké době.

Bulb Tip k receptu

Tento recept ke mně připutoval e-mailem s tím, že ořechy vydrží mnoho let a stále chutnají jako čerstvé.

Ajaja

14. 11. 2010, Recept navštíven: 4224x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zavařené vlašské ořechy

Zavařené vlašské ořechy

Vlašské ořechy vyloupeme (z tohoto množství dostaneme dle obsahu 1 - 2 sklenice). Zavařovací sklenice vymyj...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zavařené vlašské ořechy Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
veerac
Pozor na to do jaké skleničky ořechy budete dávat. Také se vám může stát, že za 2 min. budete mít ořechy připálené ne-li spálené.

veerac 15. 11. 2010, 19:06

Facebook komentáře