Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Zavařený česnek

Zavařený česnek

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
1100 kalorií 10.0g cukrů 10.0g tuků 60.0g bílkovin

Příprava

Česnek rozdělíme na stroužky a pečlivě oloupeme. Připravíme si asi 12 menších skleniček a vypláchneme je vroucí vodou.
Do nich potom česnek narovnáme - příliš netlačíme, abychom stroužky nepoškodili. Svaříme vodu se solí a horkým nálevem česnek zalijeme. Zavíčkujeme a otočíme dnem vzhůru. Necháme přes noc a uložíme do spíže.

Bulb Tip k receptu

Takto uložený česnek vydrží až dva roky. Pracujeme s ním stejně jako s čerstvým. Otevřené sklenice uchováváme v lednici.


notburga

28. 09. 2010, Recept navštíven: 5420x


Přidat recenzi
Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobrý napad na zavarený cesnak

08. 02. 2017, 11:37

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
tento recept určite urobím

09. 03. 2017, 20:40

Přidat komentář

Facebook komentáře