Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Zelená vitamínová bomba

Zelená vitamínová bomba
Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 8min , Čas vaření: 0min
Celkový čas: 8min , porce

0 kalorií, 0.0g cukrů, 0.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a dužinu vydlabeme. Okurku omyjeme, oloupeme a nakrájíme na větší kusy. Bylinky omyjeme.
Všechny ingredience vložíme do mixéru a rozmixujeme. Přelijeme do sklenice a podáváme. Koktejl je lepší, pokud jsou všechny ingredience předem vychlazené.

Bulb Tip k receptu

Zelenou vitamínovou bombu můžeme podávat buď samotnou jako lehkou svačinku, nebo s libovolným pečivem jako superzdravou snídani. Je to ideální recept na zimní období: avokádo i okurka jsou volně k sehnání, petrželka rovněž a řeřichu vypěstujeme za pár dní doma na parapetu.
Kdo chce, může si koktejl naředit několika lžícemi libovolného mléka.

notburga

23. 01. 2011, Recept navštíven: 1534x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Zelená vitamínová bomba

Zelená vitamínová bomba

Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a dužinu vydlabeme. Okurku omyjeme, oloupeme a nakrájíme na větší kusy. By...

Zobrazit všechny podobné recepty k Zelená vitamínová bomba Link-arrow
Thumb.12195

Bagety z domácí pekárny

Suroviny v uvedeném pořadí vložíme do pekárny a zapneme program těsto. Po vykynutí z těsta vypracujeme pod...

Thumb.23754

Ciabatta z domácí pekárny s rajčaty

Do pekárny dáme nejdříve tekuté přísady a osmahnutá rajčata. Poté mouku a na ni kvasnice. Zapneme program r...

Thumb

Chléb bramborový

Připravíme si kvásek z trochy vody a rozdrobeného droždí, přidáme trochu mouky a brambor a necháme do druhé...

Thumb

Nekynuté houstičky paní Evy

Všechny suché směsi smícháme, rozdrobíme kostku droždí, vlijeme rozhřátý tuk omega, přidáme žloutek a postu...


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře