Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Babiččiny patenty

Babiččiny patenty
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 55min , porce

1752 kalorií, 0.0g cukrů, 93.0g tuků, 25.0g bílkovin

Příprava

Brambory umyjeme a uvaříme ve slupce doměkka. Necháme je vychladnout a pak je oloupeme a nastrouháme na struhadle na vál nebo do mísy. Osolíme je a přidáme mouku. Propracujeme těsto a zněj utvoříme placičky. Na pánvi rozehřejeme olej a placičky opečem z obou stran. Lze i na lívanečníku.

Evík

17. 09. 2012, Recept navštíven: 1820x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Babiččiny preclíky

Babiččiny preclíky

Z vlažného mléka a kvasnic necháme nejprve vzejít kvásek. Pak jej společně se žloutky a špetkou soli přidám...

Babiččiny perníkové řezy

Babiččiny perníkové řezy

Do mouky přidáme kypřící prášek, koření, cukr, vklepneme vejce a přidáme med. Vypracujeme hladké těsto, zab...

Babiččiny patenty

Babiččiny patenty

Brambory umyjeme a uvaříme ve slupce doměkka. Necháme je vychladnout a pak je oloupeme a nastrouháme na str...

Zobrazit všechny podobné recepty k Babiččiny patenty Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dělávala to vždy naše prababička a my v tom pokračujeme :) sice je to vždy na celé dopoledne, ale stojí to za to :)Omastíme to vždy sádlem a sypeme mákem, cukrem, můžeme dát i dovnitř povidla.

08. 10. 2012, 23:40

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
starý osvedčený recept

16. 03. 2016, 10:11

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
jednoduuché ale velmi chutne

03. 05. 2016, 19:32

Přidat komentář

Facebook komentáře