Bábovka s nugátovým krémem
Obtížnost
Čas přípravy
15min
Čas vaření
45min
Celkový čas
1h 0min
Porce
Nutriční hodnoty
2328
kalorií
1.0g
cukrů
145.0g
tuků
47.0g
bílkovin
Příprava
Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Z bílků, špetky soli a lžíce studené vody vyšleháme sníh. Žloutky, cukr a heru vyšleháme do pěny a potom zašleháme nugátový krém. Střídavě přidáváme mléko a mouku promíchanou s prosátým kypřícím práškem a nakonec lehce vmícháme sníh. Těsto vlijeme do připravené bábovkové formy a povrch urovnáme. Formu vložíme do trouby a pečeme 45 minut při 180°C.
JanaB03. 12. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziPřidané ingredience: piškoty
JanaB 07. 12. 2012, 22:47
Přidané ingredience: čokoláda na vaření
Dessyna 22. 01. 2013, 20:08
© 2024, Railsformers s.r.o.