Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Bábovka s nugátovým krémem

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 1h 0min , porce

2328 kalorií, 1.0g cukrů, 145.0g tuků, 47.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Z bílků, špetky soli a lžíce studené vody vyšleháme sníh. Žloutky, cukr a heru vyšleháme do pěny a potom zašleháme nugátový krém. Střídavě přidáváme mléko a mouku promíchanou s prosátým kypřícím práškem a nakonec lehce vmícháme sníh. Těsto vlijeme do připravené bábovkové formy a povrch urovnáme. Formu vložíme do trouby a pečeme 45 minut při 180°C.

JanaB

03. 12. 2012, Recept navštíven: 1271x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Bábovka s nugátovým krémem

Bábovka s nugátovým krémem

Bábovkovou formu vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Z bílků, špetky soli a lžíce studené vody vyšlehá...

Zobrazit všechny podobné recepty k Bábovka s nugátovým krémem Link-arrow

Přidat recenzi
JanaB
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dnes jsem do bábovky dala jednu řadu piškotů slepených nugátovým krémem.
Přidané ingredience: piškoty

07. 12. 2012, 21:47

slavuska
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Výborný nápad, s tím nugátovým krémem. jen se po ní zaprášilo

23. 12. 2012, 23:40

Dessyna
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Zvykla jsem si (jednou jsem neměla kakao) dávat místo kakaa a podobných přísad nastrouhanou čokoládu na vaření, všechny moučníky se mi s ní zdají chutnější, kakaa nejsou stejná, někdy je kvalitní tmavé, někdy světle hnědé a je to stejná značka!
Přidané ingredience: čokoláda na vaření

22. 01. 2013, 19:08

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nugat je v tom vyborný

20. 03. 2016, 22:37

Přidat komentář

Facebook komentáře