Banánové lívance se smetanou

Obtížnost

Čas přípravy

15min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 15min

Porce


Nutriční hodnoty

2448 kalorií
1.0g cukrů
65.0g tuků
82.0g bílkovin


Příprava

Zralé banány rozmačkáme nebo rozmixujeme. Smícháme se žloutky, mlékem, moukou, solí, kypřícím práškem a ušlehaným sněhem z bílků. Usmažíme je v lívanečníku na másle. Zakysanou smetanu promícháme s vanilkovým cukrem a na každý lívanec dáme po 1 lžičce.

Tip k receptu

Já mám ráda ještě lívance potřít marmeládou a na to smetanu.

přidejte na:
JanaB

28. 03. 2013

Podobné recepty


Přidat recenzi
katka16031
skvely netradičný recept na livance

23. 02. 2016, 19:50

palino
lievance velmi dobre

16. 06. 2016, 10:00

Přidat komentář
heladon
Je to velmi zajímavý recept, jak se dají lívance udělat i jinak, než tradičním způsobem. Vyzkouším to.

heladon 29. 03. 2013, 12:42

Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.