Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Banánové lívance se smetanou

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
1h 0min 1h 15min
Nutriční hodnoty
2448 kalorií 1.0g cukrů 65.0g tuků 82.0g bílkovin

Příprava

Zralé banány rozmačkáme nebo rozmixujeme. Smícháme se žloutky, mlékem, moukou, solí, kypřícím práškem a ušlehaným sněhem z bílků. Usmažíme je v lívanečníku na másle. Zakysanou smetanu promícháme s vanilkovým cukrem a na každý lívanec dáme po 1 lžičce.

Bulb Tip k receptu

Já mám ráda ještě lívance potřít marmeládou a na to smetanu.


Přidat na Pinterest
JanaB

28. 03. 2013, Recept navštíven: 2020x


Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvely netradičný recept na livance

23. 02. 2016, 19:50

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lievance velmi dobre

16. 06. 2016, 10:00

Přidat komentář
heladon
Je to velmi zajímavý recept, jak se dají lívance udělat i jinak, než tradičním způsobem. Vyzkouším to.

heladon 29. 03. 2013, 12:42

Facebook komentáře