Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Banánové lívance se smetanou

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 15min , porce

2448 kalorií, 1.0g cukrů, 65.0g tuků, 82.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Zralé banány rozmačkáme nebo rozmixujeme. Smícháme se žloutky, mlékem, moukou, solí, kypřícím práškem a ušlehaným sněhem z bílků. Usmažíme je v lívanečníku na másle. Zakysanou smetanu promícháme s vanilkovým cukrem a na každý lívanec dáme po 1 lžičce.

Bulb Tip k receptu

Já mám ráda ještě lívance potřít marmeládou a na to smetanu.

JanaB

28. 03. 2013, Recept navštíven: 1804x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Banánové lívance se smetanou

Banánové lívance se smetanou

Zralé banány rozmačkáme nebo rozmixujeme. Smícháme se žloutky, mlékem, moukou, solí, kypřícím práškem a ušl...

Banánové lívanečky

Banánové lívanečky

Banán dobře rozmixujeme se dvěma vajíčky. Těsto lijeme na rozpálený, máslem vymazaný lívanečník. Smažíme z...

Banánové lívance

Banánové lívance

Nakrájejte banán na kostičky a přidejte jedno vajíčko. Vše spolu rozmixujte a dejte smažit. Na pánvi nechte...

Zobrazit všechny podobné recepty k Banánové lívance se smetanou Link-arrow

Přidat recenzi
katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvely netradičný recept na livance

23. 02. 2016, 19:50

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
lievance velmi dobre

16. 06. 2016, 10:00

Přidat komentář
heladon
Je to velmi zajímavý recept, jak se dají lívance udělat i jinak, než tradičním způsobem. Vyzkouším to.

heladon 29. 03. 2013, 12:42

Facebook komentáře