Bedla jako minutka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
10min

Celkový čas

20min

Porce


Nutriční hodnoty

406 kalorií
0.0g cukrů
46.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Mladé čerstvé bedly očistíme a odřízneme dřeň. Hlavičky osolíme. Na pánvi rozehřejeme olej a houby opečeme prudce po obou stranách.

Tip k receptu

Můžeme i okmínovat podle chuti

přidejte na:
honzíček

11. 06. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Já kmín přidávám. Je to lahoda už se těším, až porostou.
Přidané ingredience: Kmín

Hloušková 13. 06. 2013, 15:33

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Bedlu tak připravuji již delší dobu

heladon 01. 04. 2015, 09:27

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
pred pečením obalím v muke

katka16031 06. 02. 2016, 19:07

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Právě je večeřím. Posolit, osmažit na oleji a před vyndáním položím plátek sýra a nechám trochu rozpéct. Mňam.

Jarda 27. 08. 2017, 18:42