Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Patizon jako minutka

Patizon jako minutka

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 25min
Nutriční hodnoty
0 kalorií 0.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Patizon položíme na prkénko a u stopky ho rovnoměrně nakrájíme na plátky cca 1,5 cm silné. Dáme na rozpálené sádlo a pomalu restujeme, až začne sklovatět. Otočíme. Posypeme jemně krájenou cibulí, kterou rozhrneme tak, aby tvořila hradbu na okraji.
Opatrně vyklepneme vejce, aby se neprotrhla hradba z cibule. Pod pokličkou doděláme tak, aby žloutek byl na měkko.
Na talíři pokapeme Cikánskou či Čertovskou omáčkou a podáváme s vařeným bramborem.

Bulb Tip k receptu

Pro milovníky masa:
Před posypáním cibulí položíme na patizon plátek šunky nebo salámu.

Pro vegetariány:
Posypeme jenom strouhanou Nivou.


Bobr

06. 10. 2015, Recept navštíven: 1020x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Mohlo by to být dietní jídlo?

06. 10. 2015, 15:15

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robievam a je to dobre

06. 10. 2015, 15:41

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre a dietne

08. 10. 2015, 10:35

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobra dieta

12. 01. 2016, 12:08

Přidat komentář

Facebook komentáře