Vepřová játra jako minutka

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
20min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

1012 kalorií
0.0g cukrů
24.0g tuků
57.0g bílkovin


Příprava

Játru nepereme, aby neztvrdla, ani nesolíme!

Pokrájíme na nudličky, obalíme ve škrobu či mouce a rychle opečeme po každé straně asi 3 minuty na sádle.

Opečené kousky dáme do teplé mísy, sádlo slijeme a přidáme máslo a trochu mouky, osmahneme, podlijeme nejlépe - máme-li trochou vývaru - či vřelé vody. Lehce zahustíme moukou.

Okořeníme a osolíme dle toho, zda jídlo jedí i malé děti.

Tip k receptu

Na talíři ozdobíme zeleninou, okurkou, rajčetem, cibulkou, salátem, čá pálivými paprikami. Toto jídlo se dá upravit i na talíři, takže je mohou děti i dospělí.

přidejte na:
Roxana

13. 02. 2012

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
dobrá minutka

hanka 17. 01. 2016, 13:29

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
chutne jednoduché jedlo

majka 27. 05. 2016, 18:08

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborne jedlo

dušanka 12. 08. 2016, 20:21

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
vhutnr pripravená pečeň

katka16031 15. 02. 2018, 11:09

Přidat komentář