Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Vepřová játra jako minutka

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 40min
Nutriční hodnoty
1012 kalorií 0.0g cukrů 24.0g tuků 57.0g bílkovin

Příprava

Játru nepereme, aby neztvrdla, ani nesolíme!

Pokrájíme na nudličky, obalíme ve škrobu či mouce a rychle opečeme po každé straně asi 3 minuty na sádle.

Opečené kousky dáme do teplé mísy, sádlo slijeme a přidáme máslo a trochu mouky, osmahneme, podlijeme nejlépe - máme-li trochou vývaru - či vřelé vody. Lehce zahustíme moukou.

Okořeníme a osolíme dle toho, zda jídlo jedí i malé děti.

Bulb Tip k receptu

Na talíři ozdobíme zeleninou, okurkou, rajčetem, cibulkou, salátem, čá pálivými paprikami. Toto jídlo se dá upravit i na talíři, takže je mohou děti i dospělí.


Přidat na Pinterest
Roxana

13. 02. 2012, Recept navštíven: 28299x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrá minutka

17. 01. 2016, 13:29

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutne jednoduché jedlo

27. 05. 2016, 18:08

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborne jedlo

12. 08. 2016, 20:21

Přidat komentář

Facebook komentáře