Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Borůvková povidla

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 18h 10min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 18h 55min , porce

721 kalorií, 0.0g cukrů, 10.0g tuků, 10.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Přebrané borůvky vsypte do širokého hrnce a vařte, dokud nepustí šťávu a trochu se nerozvaří. Poté je nechejte vystydnout a nejlépe v chladu odležet do druhého dne. Do rozvařených borůvek vsypte cukr a vařte je na mírném ohni, až zhoustnou. Zkuste nabrat povidla na lžičku – hotová z ní musí sjíždět v podobě husté kaše. Připravte si horkou vodou vypláchnuté skleničky. Rozdělte do nich povidla tak, aby byly vrchovatě plné. Poté je uzavřete, otočte dnem vzhůru, nechte vychladnout a uskladněte.

Šéfredaktor

25. 10. 2012, Recept navštíven: 1798x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Borůvková povidla

Borůvková povidla

Přebrané borůvky vsypte do širokého hrnce a vařte, dokud nepustí šťávu a trochu se nerozvaří. Poté je neche...

Zobrazit všechny podobné recepty k Borůvková povidla Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Povidla moc doma neděláme, ale když už tak domáci jsou stejně vždy nejlepší :) výborný recept

05. 11. 2012, 20:50

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

10. 03. 2016, 12:33

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept skvelý jednoduchý

29. 05. 2016, 18:32

Přidat komentář

Facebook komentáře