Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Borůvková povidla

Obtížnost Čas přípravy
18h 10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 18h 55min
Nutriční hodnoty
721 kalorií 0.0g cukrů 10.0g tuků 10.0g bílkovin

Příprava

Přebrané borůvky vsypte do širokého hrnce a vařte, dokud nepustí šťávu a trochu se nerozvaří. Poté je nechejte vystydnout a nejlépe v chladu odležet do druhého dne. Do rozvařených borůvek vsypte cukr a vařte je na mírném ohni, až zhoustnou. Zkuste nabrat povidla na lžičku – hotová z ní musí sjíždět v podobě husté kaše. Připravte si horkou vodou vypláchnuté skleničky. Rozdělte do nich povidla tak, aby byly vrchovatě plné. Poté je uzavřete, otočte dnem vzhůru, nechte vychladnout a uskladněte.


Přidat na Pinterest
Šéfredaktor

25. 10. 2012, Recept navštíven: 2407x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Povidla moc doma neděláme, ale když už tak domáci jsou stejně vždy nejlepší :) výborný recept

05. 11. 2012, 20:50

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný recept

10. 03. 2016, 12:33

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept skvelý jednoduchý

29. 05. 2016, 18:32

Přidat komentář

Facebook komentáře