Bramborová růže

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

20min
Čas vaření
10min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

8 kalorií
0.0g cukrů
1.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Bramboru omyjeme, osušíme a nakrájíme na velmi tenké, téměř průhledné plátky. Jeden plátek pak stočíme do úzkého válečku, ke kterému budeme postupně přidávat kolem dokola další plátky. Můžeme si pomoci párátky, jimiž plátky připíchneme ke středu (obvykle stačí 3 párátka). Když je růžička hotová, osmažíme ji v tuku a použijeme na ozdobení připravovaného jídla.

přidejte na:
Ajaja

16. 02. 2010

Podobné recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
velmi dobrý nápad

dušanka 28. 03. 2017, 19:29

Přidat komentář
veka
Ajajo, já tomu nevěřím. To s nad není možný. Vypadá to dost úžasně.

veka 16. 02. 2010, 12:38

Ajaja
Že jo ? Taky mě to nadchlo - tyhle "blbinky" miluju, dokážou jídlo ozvláštnit, hned to vypadá slavnostněji.

Ajaja 16. 02. 2010, 16:53

Chybějící obrázek
Ajajo, ta titulní fotka to už je smažená růžička nebo syrová fáze? Zajímalo by mě, do jaké barvy smažit. Když je usmažená, tak se nerozpadne?

Angel 666 16. 02. 2010, 18:37

Chybějící obrázek
KRÁSNÁ RÚŽE..... A KDYŽ BYCH POUŽILA PŘED SMÁŘENÍM TROCHU GRILOVACÍHO KOŘENÍ MOHLA BYCH MÍT I BAREVNÉ RŮŽIČKY :)))))

Marsylie 16. 02. 2010, 22:31

Ajaja
Tady u receptu je nesmažená, u mě na profilu je pár usmažených... ROzpadne - záleží na upevnění párátky

Ajaja 17. 02. 2010, 16:44

veka
Na tom profilu jsem ji taky viděla. Vypadají fakt dost dobře.

veka 17. 02. 2010, 16:57

Ajaja
Že jo ? To mě vlastně navnadilo...

Ajaja 17. 02. 2010, 17:08

Chybějící obrázek
žjoooova to je úžasný je pravda, že loni jsem u nás na historických slavnostech viděla v podstatě něco podobného (ve stánku s občerstením)-neloupanou bramboru na udělátku nakrájeli na dlooouhatánského spirálovitého hada a to celé pak smažili. Prostě takové chipsy drobet jinak. A bylo to vynikající. Ale vůbec ne nenapadlo zkusit vytvořit něco doma. Takže tahle růže bute taky taková, očekávám,mnamozní.

PrinceznaII 18. 02. 2010, 22:45

Ajaja
Brzy bude mít synek svátek, tak se chystám, že to využiju na ozdobení.

Ajaja 19. 02. 2010, 17:46

Ajaja
A je to tu, tak tohle už je můj vlastní výtvor

Ajaja 23. 02. 2010, 17:38

tepito
nádhera-jste šikulky!

tepito 06. 03. 2010, 07:10

Ajaja
Děkujem - a nic to není, klidně zkus...

Ajaja 07. 03. 2010, 11:25