Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Bramborové hranolky

Bramborové hranolky

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 30min
Nutriční hodnoty
1104 kalorií 0.0g cukrů 45.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na hranolky (středně silné proužky). Nakrájené hranolky opláchneme ve vodě, abychom vymyli přebytečný škrob. Poté osmažíme na oleji na pánvi, popřípadě ve fritovacím hrnci. Hranolky smažíme po menších částech, aby nám olej nevychladl a brambory jej nevsákly. Na talíři podle chuti osolíme, podáváme spolu s tatarkou nebo kečupem.


Martina Třetinová

17. 04. 2009, Recept navštíven: 6297x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Děláme, ale v troubě mě přijdou lepší hranolky, nejsou tak mastné.

13. 10. 2012, 17:56

h.niki
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Lepší než kupované

26. 06. 2016, 11:16

Přidat komentář
Thumb
Výborné, jen tak dál a hodně dobrých receptů.

Micin 13. 04. 2010, 12:01

Facebook komentáře