Bramborové hranolky
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
10min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
1104
kalorií
0.0g
cukrů
45.0g
tuků
20.0g
bílkovin
Příprava
Brambory omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na hranolky (středně silné proužky). Nakrájené hranolky opláchneme ve vodě, abychom vymyli přebytečný škrob. Poté osmažíme na oleji na pánvi, popřípadě ve fritovacím hrnci. Hranolky smažíme po menších částech, aby nám olej nevychladl a brambory jej nevsákly. Na talíři podle chuti osolíme, podáváme spolu s tatarkou nebo kečupem.
Martina Třetinová17. 04. 2009
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.