Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Česnečka - rychlovka

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 5min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 15min , porce

114 kalorií, 0.0g cukrů, 2.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Polovinu starší housky nakrájíme na drobné kostičky a na sádle je osmažíme do zlatova. Do studené vody nasypeme plátky sušeného česneku. Přivedeme k varu a vaříme 1 minutu. Přidáme bujón a mrkev nastrouhanou na hrubo. Krátce povaříme, odstavíme, přidáme lžičku sádla a petrželku. Jakmile se sádlo rozpustí, tak polévku rozdělíme do talířů a doplníme jí opečenými kostičkami housky.

JanaB

09. 07. 2012, Recept navštíven: 1105x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Česnečka - rychlovka

Česnečka - rychlovka

Polovinu starší housky nakrájíme na drobné kostičky a na sádle je osmažíme do zlatova. Do studené vody nasy...

Zobrazit všechny podobné recepty k Česnečka - rychlovka Link-arrow

Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Česnečku máme rádi hlavně v zimním období, kdy všude řádí bacily, ale osobně ji děláme bez vývaru.

03. 10. 2012, 21:03

planeta
Restaurant_star
do polévky přidávám i trochu sušeného libečku
Přidané ingredience: libeček

08. 10. 2015, 09:50

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi chutná česnačka

17. 03. 2016, 12:11

Přidat komentář

Facebook komentáře