Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Chlebový knedlík

Chlebový knedlík
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 25min
Celkový čas: 35min , porce

1228 kalorií, 0.0g cukrů, 3.0g tuků, 32.0g bílkovin

Příprava

Chléb nakrájíme na menší kostičky, přidáme mouku, sůl, prášek do pečiva, a vodu. Z hmoty uděláme těsto a z něj vyválíme 2 stejné šišky. Vaříme 25 minut. V půlce vaření obrátíme.

Bulb Tip k receptu

Výborné třeba ke guláši

slavuska

28. 02. 2013, Recept navštíven: 1275x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Chlebový knedlík

Chlebový knedlík

Chléb nakrájíme na menší kostičky, přidáme mouku, sůl, prášek do pečiva, a vodu. Z hmoty uděláme těsto a z ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Chlebový knedlík Link-arrow

Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný knedlík

10. 02. 2016, 10:26

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
robim podla tohto receptu, výborný

20. 02. 2016, 10:48

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
niet co pokazit na knedliku

12. 03. 2016, 19:07

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

31. 05. 2016, 12:03

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
slušný knedlík

21. 10. 2016, 09:48

Přidat komentář

Facebook komentáře