Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Ciabatta z domácí pekárny s rajčaty

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 1h 0min
Celkový čas: 1h 10min , porce

1296 kalorií, 0.0g cukrů, 3.0g tuků, 34.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Do pekárny dáme nejdříve tekuté přísady a osmahnutá rajčata. Poté mouku a na ni kvasnice. Zapneme program rychlý a po umíchání a krátkém nahřívání pekárnu vypneme. Necháme kynout v teplé pekárně asi tak 50 minut (občas můžeme na 2 minuty zapnout program pečení, aby se pekárna znovu nahřála) a pak už jen zapneme program pečení.

Bulb Tip k receptu

Pokud dáme místo sušených rajčat rajčata osmahnutá na oleji, bude mít pečivo lepší chuť.

človíček

04. 05. 2010, Recept navštíven: 4133x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Ciabatta z domácí pekárny s rajčaty

Ciabatta z domácí pekárny s rajčaty

Do pekárny dáme nejdříve tekuté přísady a osmahnutá rajčata. Poté mouku a na ni kvasnice. Zapneme program r...

Zobrazit všechny podobné recepty k Ciabatta z domácí pekárny s rajčaty Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře