Ciabatta z domácí pekárny s rajčaty
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
1h 0min
Celkový čas
1h 10min
Porce
Nutriční hodnoty
1296
kalorií
0.0g
cukrů
3.0g
tuků
34.0g
bílkovin
Příprava
Do pekárny dáme nejdříve tekuté přísady a osmahnutá rajčata. Poté mouku a na ni kvasnice. Zapneme program rychlý a po umíchání a krátkém nahřívání pekárnu vypneme. Necháme kynout v teplé pekárně asi tak 50 minut (občas můžeme na 2 minuty zapnout program pečení, aby se pekárna znovu nahřála) a pak už jen zapneme program pečení.
Tip k receptu
Pokud dáme místo sušených rajčat rajčata osmahnutá na oleji, bude mít pečivo lepší chuť.
človíček04. 05. 2010
Ingredience
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.