Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Cibule plněná mletým masem

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
1000 kalorií 0.0g cukrů 44.0g tuků 70.0g bílkovin

Příprava

Cibule oloupeme a opatrně vyjmeme vnitřek. Ten nakrájíme nadrobno a spolu s mletým masem ho osmažíme na másle, poté osolíme, opepříme a ochutíme koriandrem. Masovou směsí plníme cibule a naskládáme je do zapékací misky. Zalijeme protlakem,který jsme malinko zředili vodou, posypeme nasekanou petrželkou a v troubě zapečeme, až cibule změkne.


Přidat na Pinterest
Evík

31. 10. 2012, Recept navštíven: 1996x


Přidat recenzi
Lucie
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Mleté maso u nás máme rádi, tak určitě recept vyzkoušíme, zní to zajímavě a vypadá to určitě skvěle v té cibuli.

31. 10. 2012, 20:24

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
nemyslel som, ze to bude take dobre

29. 05. 2016, 17:52

Přidat komentář

Facebook komentáře