Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Cizrna po ostravsku

Cizrna po ostravsku
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 45min
Celkový čas: 55min , porce

120 kalorií, 0.0g cukrů, 13.0g tuků, 0.0g bílkovin

Příprava

Cizrnu si předem namočíme a pak uvaříme doměkka v osolené vodě. Uzené maso si nakrájíme nadrobno a zelí si podusíme. Cibulku nakrájíme najemno a osmažíme na oleji. Hotovou cizrnu poté smícháme s nadrobno nakrájeným uzeným masem a dušeným zelím. Posypeme osmaženou cibulkou.

Beruska64

02. 01. 2010, Recept navštíven: 3050x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Cizrna po ostravsku

Cizrna po ostravsku

Cizrnu si předem namočíme a pak uvaříme doměkka v osolené vodě. Uzené maso si nakrájíme nadrobno a zelí si ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Cizrna po ostravsku Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Vypadá to dobře,ale budu to jíst jen já,tak si musím snížit množství surovin-toto je pro celý regiment.

tepito 16. 02. 2010, 10:47

Facebook komentáře