Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Cizrna po ostravsku

Cizrna po ostravsku

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
45min 55min
Nutriční hodnoty
120 kalorií 0.0g cukrů 13.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Cizrnu si předem namočíme a pak uvaříme doměkka v osolené vodě. Uzené maso si nakrájíme nadrobno a zelí si podusíme. Cibulku nakrájíme najemno a osmažíme na oleji. Hotovou cizrnu poté smícháme s nadrobno nakrájeným uzeným masem a dušeným zelím. Posypeme osmaženou cibulkou.


Beruska64

02. 01. 2010, Recept navštíven: 3279x


Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Vypadá to dobře,ale budu to jíst jen já,tak si musím snížit množství surovin-toto je pro celý regiment.

tepito 16. 02. 2010, 10:47

Facebook komentáře