Chybějící obrázek

Cizrna po ostravsku

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
45min

Celkový čas

55min

Porce


Nutriční hodnoty

120 kalorií
0.0g cukrů
13.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Cizrnu si předem namočíme a pak uvaříme doměkka v osolené vodě. Uzené maso si nakrájíme nadrobno a zelí si podusíme. Cibulku nakrájíme najemno a osmažíme na oleji. Hotovou cizrnu poté smícháme s nadrobno nakrájeným uzeným masem a dušeným zelím. Posypeme osmaženou cibulkou.

přidejte na:
Beruska64

02. 01. 2010

Další recepty


Přidat recenzi
Přidat komentář
tepito
Vypadá to dobře,ale budu to jíst jen já,tak si musím snížit množství surovin-toto je pro celý regiment.

tepito 16. 02. 2010, 10:47