Pokud se Vám mírně zkazí mléko (ne trvanlivé, nejlepší je domácí), je škoda ho vylévat. Nalijte mléko do hrnce a zvolna ho zahřejte. Mléko nesmí vařit! V mléku se udělají hrudky. Ty přeceďte přes sítko a nechte chvíli okapat. Pak už je hotový tvaroh a můžeme ho přidat do buchet (autorem je uživatel pod přezdívkou "veka")
© 2024, Railsformers s.r.o.
Maja 18. 11. 2009, 17:51
veka 18. 11. 2009, 17:56
veerac 20. 11. 2009, 21:34
veka 20. 11. 2009, 21:44
Maja 21. 11. 2009, 12:01
veka 21. 11. 2009, 15:21
veka 21. 11. 2009, 15:23
Maja 21. 11. 2009, 20:10
veerac 22. 11. 2009, 20:07
veerac 22. 11. 2009, 20:08
Roxana 23. 11. 2009, 17:28
veerac 23. 11. 2009, 17:50
vall 25. 11. 2009, 20:03
veerac 26. 11. 2009, 20:14
vall 27. 11. 2009, 12:59
veerac 27. 11. 2009, 21:59
Ajaja 06. 01. 2010, 20:36
veerac 07. 01. 2010, 12:56
veka 07. 01. 2010, 13:15
Roxana 07. 01. 2010, 14:03
veerac 08. 01. 2010, 18:58
veerac 08. 01. 2010, 19:02
Roxana 08. 01. 2010, 23:07
veerac 09. 01. 2010, 19:39
veka 18. 01. 2010, 12:30
veerac 18. 01. 2010, 19:33
tepito 02. 02. 2010, 09:27
veka 02. 02. 2010, 10:02
tepito 02. 02. 2010, 10:16
veka 02. 02. 2010, 10:46
slunina 02. 02. 2010, 11:18
veka 02. 02. 2010, 11:41
Roxana 02. 02. 2010, 14:41
Roxana 02. 02. 2010, 14:50
veerac 02. 02. 2010, 19:13
Ajaja 02. 02. 2010, 20:00
Maja 02. 02. 2010, 22:31
tepito 03. 02. 2010, 07:53
veerac 03. 02. 2010, 12:14
Roxana 03. 02. 2010, 15:28
tepito 03. 02. 2010, 16:29
veerac 03. 02. 2010, 19:33
Roxana 03. 02. 2010, 19:46
Ajaja 04. 02. 2010, 18:20
veerac 05. 02. 2010, 00:24
Roxana 05. 02. 2010, 12:45
dubinnka 25. 06. 2010, 10:14
veerac 25. 06. 2010, 23:24
tepito 26. 06. 2010, 08:36
veerac 26. 06. 2010, 21:37
tepito 27. 06. 2010, 10:56
Ajaja 27. 06. 2010, 19:49
veerac 27. 06. 2010, 20:14
Roxana 28. 06. 2010, 13:55
tepito 28. 06. 2010, 20:47
Roxana 28. 06. 2010, 23:42
Petra 02. 05. 2014, 13:51