Silvestrovská tabule - klasika nebo inovace?

17372_small

Vánoční svátky jsou za námi a my už pomalu vymýšlíme, co nakoupit, abychom připravili slavnostní posezení na konec roku. Silvestr je den jako stvořený pro pomazánky, jednohubky, chlebíčky a podobné malé dobrůtky. Klasikové si každoročně připravují česnekovou pomazánku a chlebíčky s rybím nebo bramborovým salátem. Inovátoři nebo ti, co chtějí změnit svou letošní tabuli, se mohou inspirovat u nás. V kategorii „Silvestr“ nabízíme více než 300 receptů na pokrmy, jenž je možné připravit pro poslední party v roce 2009. Naleznete v nich koktejly jako Ice bear nebo různé druhy pomazánek jako sýrová pomazánka s mrkví či chuťovky pro náročnější jazýčky, mezi nimiž citujme například smažené šunkové rolky nebo salámové šátečky.

Pokud jsme Vás inspirovali, vyfoťte si své výtvory a pošlete nám je do redakce nebo je připojte k receptu, podle kterého jste vařili.

Do Nového roku Vám přejeme hodně zdraví, štěstí, úspěchů a pohody!

přidejte na:
Šéfredaktor

29. 12. 2009

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Ajaja
:-) :-) :-)

Ajaja 04. 01. 2010, 19:42

Roxana
No vida, príma nápad, bude inspirace - ač budeme sami dva, nevadí!

Roxana 30. 12. 2009, 16:00

Ajaja
No tak já na Silvestra chystám velkou obloženou mísu, chuťovky (klasika - salám, okurčička, "něco" pod to, asi sardelku ?), hermelínové chlebíčky, minichlebíčky (tak klasika - salámek, okurčička, vajíčko, kapie...), slané šátečky.... a pak se uvidí, možná dojde i na "drábské" maso...

Ajaja 30. 12. 2009, 18:07

Roxana
Něco málo, nechci se cpát jen proto že je Silvestr,něco uplácneme, chlebíčky, určitě česnekovou pomazánku, to jo, krabí....no uvidíme..

Roxana 30. 12. 2009, 21:43

Ajaja
Já vlastně na Silvestra vařívám nějaký pikant oběd (aby se lépe pilo), pak už jen opravdu ty chlebíčky, chuťovky a k večeři obloženou místu - už to mám nachystáno, tak si jdu dát chvíli "nohy na stůl". I to drábské maso jsem připravila, ale s ním počítám spíše zítra k večeři. Aspoň budou mít chutě čas se pěkně rozložit a spojit.

Ajaja 31. 12. 2009, 15:49

Roxana
Co vím, všichni moji známí i celá rodina, si libují, že oschlé chlebíčky a mísy jsou na druhý den nejlepší...

Roxana 01. 01. 2010, 13:41

Roxana
Nás v Praze naučili naši přátelé na vepřové kolínko a už ná to zůstalo, ale to spíš tak v poledne, dneska mám tak akorát svoje, protože jsem přišla pozdě, akorát došly, než jsem se vypravila... Nevadí, anžel stejně přišel domů najezený a padl do pelechu, má toho za tyhle dny sakra dost. Tak aby večer vydržel aspoň do devíti..

Roxana 31. 12. 2009, 17:45

Ajaja
A vlastně mám vystaráno i o novoroční snídani, protože obložené mísy vždy zbyde....

Ajaja 01. 01. 2010, 12:23

Ajaja
... a teď jsem objevila ještě dva talíře chuťovek, ještěže zbylo i vínko.... bude sváča...

Ajaja 01. 01. 2010, 16:39

Roxana
Třeba jsi něco založila a najdeš to k pondělní snídani:-)))

Roxana 01. 01. 2010, 18:14

Ajaja
Tak poslušně hlásím, že už nic ze Silvestra nenajdu - vše bylo zbaštěno, naposledy před chvílí k večeři, takže to drábské maso mi zůstane na zítra...

Ajaja 01. 01. 2010, 20:51

Roxana
Tak u nás cosi lehc okorává v lednici, ale není toho moc. Já nějak dnes nejím a to jsem nepila, byla vůbec nějaká střídmá ve všem.

Roxana 01. 01. 2010, 21:32

Ajaja
Tak jsem si myslela, že se silvestrovskými pochoutkami budu mít dlouho klid, leč jak jsem se rozhodla něco z toho dát sem do receptů, tak si tak prohlížím fota... a hned bych si něco dala...

Ajaja 01. 01. 2010, 22:24

Roxana
Ajajo, Ty jsi prostě nanapravitelná.......ale ten Tvůj talíř, no já taky dostala hlad, když jsem ho viděla...

Roxana 04. 01. 2010, 17:55