Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čokoládová krůta

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
408 kalorií 0.0g cukrů 32.0g tuků 57.0g bílkovin

Příprava

Krůtí řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme olej a řízečky na něm zprudka z jedné strany opečeme. Pak je obrátíme, podlijeme vínem, vložíme nalámanou hořkou čokoládu a zvolna pečeme, až se čokoláda rozpustí a víno zredukuje. Maso na talíři přelijeme výpekem a posypeme mandlovými lupínky.


Přidat na Pinterest
Evík

22. 10. 2012, Recept navštíven: 1045x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře