Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Čokoládová krůta

Čokoládová krůta

Obtížnost Čas přípravy
20min
Čas vaření Celkový čas Porce
35min 55min
Nutriční hodnoty
408 kalorií 0.0g cukrů 32.0g tuků 57.0g bílkovin

Příprava

Krůtí řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme olej a řízečky na něm zprudka z jedné strany opečeme. Pak je obrátíme, podlijeme vínem, vložíme nalámanou hořkou čokoládu a zvolna pečeme, až se čokoláda rozpustí a víno zredukuje. Maso na talíři přelijeme výpekem a posypeme mandlovými lupínky.


Evík

22. 10. 2012, Recept navštíven: 972x


Přidat recenzi
Přidat komentář

Facebook komentáře