Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Čokoládové hrušky

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 25min
Nutriční hodnoty
568 kalorií 84.0g cukrů 15.0g tuků 5.0g bílkovin

Příprava

Oloupané hrušky rozpůlíme, odstraníme jaderníky a krátce povaříme v mírně oslazené vodě - dle zralosti.
Do středu rovné mísy nastříkáme ozdobně šlehačku, kolem položíme osušené hrušky a mramorujeme čokoládovou polevou.

Bulb Tip k receptu

Tento dezert milují hlavně děti. Možno přidat i několik piškotů a jaderníky lze naplnit zavařeninou.


Přidat na Pinterest
Roxana

18. 12. 2010, Recept navštíven: 1406x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborná hrušková dobrota

17. 01. 2017, 12:11

Přidat komentář
Ajaja
Už to cítím na jazyku - a labužníkům doporučuji povařit hrušky ve sladkém červeném víně.... Chuť bude pikantnější...

Ajaja 19. 12. 2010, 05:48

Roxana
Ale no tak...to bylo pro dětičky, labužnice jedna!

Roxana 20. 12. 2010, 08:16

Ajaja
Nojo, nojo, ale ta "dospělá" verze je taky dobroučká....:-))

Ajaja 21. 12. 2010, 04:45

Thumb
Ajajo, Ty mlsoune, ale dávám za pravdu......:D)))))

21. 12. 2010, 09:25

Ajaja
Jj, i můj muž je nešťastný z toho, že mám vždy pravdu...:-)))))

Ajaja 21. 12. 2010, 21:15

Facebook komentáře