Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Domácí čokoládová poleva

Domácí čokoládová poleva
Obtížnost: Rating Rating Rating Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 0min , Čas vaření: 5min
Celkový čas: 5min , porce

812 kalorií, 0.0g cukrů, 16.0g tuků, 15.0g bílkovin

Příprava

Ve vodní lázni rozpustíme tuk a postupně přidáváme prosátý cukr a kakao. Mícháme tak dlouho, dokud se přísady nespojí.

Milena

29. 05. 2009, Recept navštíven: 8046x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Domácí čokoládová poleva

Domácí čokoládová poleva

Ve vodní lázni rozpustíme tuk a postupně přidáváme prosátý cukr a kakao. Mícháme tak dlouho, dokud se přísa...

Domácí čokoláda

Domácí čokoláda

Do hrnce vložíme tuk rozkrájený na kousky. Hrnec položíme nad větší hrnec s trochou vody tak, aby se nedotý...

Domácí čokoládové cornflakes

Domácí čokoládové cornflakes

Čokodádu, kokosový tuk a vanilkový cukr zvolna rozpustíme ve vodní lázni a mícháme dohladka. Přidáme cornfl...

Domácí čokoláda s ořechy

Domácí čokoláda s ořechy

Rozpustíme tuk s cukrem, přidáme kakao a vytvoříme hladkou směs. Pak přidáme ostatní přísady, promícháme a ...

Zobrazit všechny podobné recepty k Domácí čokoládová poleva Link-arrow

Přidat recenzi
Přidat komentář
labe
Neláme se při krájení taková poleva,když dáme 100% tuk?

labe 24. 09. 2009, 13:53

veerac
Já si myslím, že se láme. Navíc kdykoliv jsem dělala domácí polevu, tak se mi nepovedla. Nejlepší je čokoláda na vaření + ztužený tuk. Jinak mám čokoládové polevy přímo na buchtu a ty se nikdy nelámou.

veerac 01. 12. 2009, 19:55

Thumb
Když to budete krájet nahřátým nožem, tak se lámat nebude :)

Romana 04. 12. 2012, 10:18

Facebook komentáře