Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Džem z broskví a letních jablíček

Obtížnost Čas přípravy
30min
Čas vaření Celkový čas Porce
10min 40min
Nutriční hodnoty
496 kalorií 87.0g cukrů 0.0g tuků 6.0g bílkovin

Příprava

Oloupané a vypeckované broskve nakrájíme na malé kousky, oloupaná jablka nastrouháme najemno.
Oboje v hrnci dobře smícháme s želírovacím cukrem, za stálého míchání přivedeme k varu a povaříme podle návodu na obalu cukru. Když nám džem začíná tuhnout, přilijeme citronovou šťávu, ještě asi 2 minuty povaříme a hotový džem můžeme plnit do skleniček.
Naplněné skleničky otočíme na 5 minut dnem vzhůru.


Přidat na Pinterest
Angel 666

03. 08. 2012, Recept navštíven: 2738x


Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
džem velmi dobrý

15. 03. 2016, 20:24

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný džem

30. 05. 2016, 11:09

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný džem

26. 08. 2016, 19:16

Přidat komentář

Facebook komentáře