Džem z broskví a letních jablíček
Obtížnost
Čas přípravy
30min
Čas vaření
10min
Celkový čas
40min
Porce
Nutriční hodnoty
496
kalorií
87.0g
cukrů
0.0g
tuků
6.0g
bílkovin
Příprava
Oloupané a vypeckované broskve nakrájíme na malé kousky, oloupaná jablka nastrouháme najemno.
Oboje v hrnci dobře smícháme s želírovacím cukrem, za stálého míchání přivedeme k varu a povaříme podle návodu na obalu cukru. Když nám džem začíná tuhnout, přilijeme citronovou šťávu, ještě asi 2 minuty povaříme a hotový džem můžeme plnit do skleniček.
Naplněné skleničky otočíme na 5 minut dnem vzhůru.
03. 08. 2012
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2022, Railsformers, s.r.o.