Džem z broskví a letních jablíček

Obtížnost

Čas přípravy

30min
Čas vaření
10min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

496 kalorií
87.0g cukrů
0.0g tuků
6.0g bílkovin


Příprava

Oloupané a vypeckované broskve nakrájíme na malé kousky, oloupaná jablka nastrouháme najemno.
Oboje v hrnci dobře smícháme s želírovacím cukrem, za stálého míchání přivedeme k varu a povaříme podle návodu na obalu cukru. Když nám džem začíná tuhnout, přilijeme citronovou šťávu, ještě asi 2 minuty povaříme a hotový džem můžeme plnit do skleniček.
Naplněné skleničky otočíme na 5 minut dnem vzhůru.

přidejte na:
Chybí obrázek

03. 08. 2012

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
džem velmi dobrý

15. 03. 2016, 20:24

Chybí obrázek
vyborný džem

30. 05. 2016, 11:09

Chybí obrázek
chutný džem

26. 08. 2016, 19:16

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.