Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Džem z broskví a letních jablíček

Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 30min , Čas vaření: 10min
Celkový čas: 40min , porce

496 kalorií, 87.0g cukrů, 0.0g tuků, 6.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Oloupané a vypeckované broskve nakrájíme na malé kousky, oloupaná jablka nastrouháme najemno.
Oboje v hrnci dobře smícháme s želírovacím cukrem, za stálého míchání přivedeme k varu a povaříme podle návodu na obalu cukru. Když nám džem začíná tuhnout, přilijeme citronovou šťávu, ještě asi 2 minuty povaříme a hotový džem můžeme plnit do skleniček.
Naplněné skleničky otočíme na 5 minut dnem vzhůru.

Angel 666

03. 08. 2012, Recept navštíven: 2515x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Džem z broskví a letních jablíček

Džem z broskví a letních jablíček

Oloupané a vypeckované broskve nakrájíme na malé kousky, oloupaná jablka nastrouháme najemno. Oboje v hrnc...

Zobrazit všechny podobné recepty k Džem z broskví a letních jablíček Link-arrow

Přidat recenzi
dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
džem velmi dobrý

15. 03. 2016, 20:24

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborný džem

30. 05. 2016, 11:09

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
chutný džem

26. 08. 2016, 19:16

Přidat komentář

Facebook komentáře