Focaccia s hroznovým vínem

Obtížnost

Čas přípravy

1h 5min
Čas vaření
15min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

972 kalorií
20.0g cukrů
6.0g tuků
29.0g bílkovin


Příprava

Smícháme vlažnou vodu, mouku a droždí. Necháme kynout 40 minut.
Poté těsto propracujeme, dáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme ještě 15 min kynout.
Poté zalijeme olejem a zapracováváme ho prsty do těsta - zároveň se z bochánku snažíme vytvořit placku.
Nakonec vmáčkneme kuličky hroznového vína, posypeme rozmarýnem a solí.
Pečeme 15 minut na 250 °C.

Tip k receptu

Hroznové víno můžeme vyměnit za olivy, rajčata atd.

přidejte na:
sonizna

28. 01. 2016

Podobné recepty


Přidat recenzi
majka
zaujímavý recept

29. 01. 2016, 10:43

Svetlana
vyskúšam

02. 02. 2016, 10:51

katka16031
moze to byt dobre

21. 04. 2016, 09:40

David Buňka
spravne tam patri 25ml olivoveho oleje, dal sem tam 100 dle receptu a k pecivu to ma daleko

17. 02. 2018, 12:09

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.