Focaccia s hroznovým vínem
Obtížnost
Čas přípravy
1h 5min
Čas vaření
15min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
972
kalorií
20.0g
cukrů
6.0g
tuků
29.0g
bílkovin
Příprava
Smícháme vlažnou vodu, mouku a droždí. Necháme kynout 40 minut.
Poté těsto propracujeme, dáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme ještě 15 min kynout.
Poté zalijeme olejem a zapracováváme ho prsty do těsta - zároveň se z bochánku snažíme vytvořit placku.
Nakonec vmáčkneme kuličky hroznového vína, posypeme rozmarýnem a solí.
Pečeme 15 minut na 250 °C.
Tip k receptu
Hroznové víno můžeme vyměnit za olivy, rajčata atd.
sonizna28. 01. 2016
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenziDavid Buňka 17. 02. 2018, 13:09
© 2024, Railsformers s.r.o.