Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Focaccia s hroznovým vínem

Obtížnost Čas přípravy
1h 5min
Čas vaření Celkový čas Porce
15min 1h 20min
Nutriční hodnoty
972 kalorií 20.0g cukrů 6.0g tuků 29.0g bílkovin

Příprava

Smícháme vlažnou vodu, mouku a droždí. Necháme kynout 40 minut.
Poté těsto propracujeme, dáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme ještě 15 min kynout.
Poté zalijeme olejem a zapracováváme ho prsty do těsta - zároveň se z bochánku snažíme vytvořit placku.
Nakonec vmáčkneme kuličky hroznového vína, posypeme rozmarýnem a solí.
Pečeme 15 minut na 250 °C.

Bulb Tip k receptu

Hroznové víno můžeme vyměnit za olivy, rajčata atd.


Přidat na Pinterest
sonizna

28. 01. 2016, Recept navštíven: 785x


Přidat recenzi
majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zaujímavý recept

29. 01. 2016, 10:43

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyskúšam

02. 02. 2016, 10:51

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
moze to byt dobre

21. 04. 2016, 09:40

Přidat komentář

Facebook komentáře