Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Tvarohové řezy s hroznovým vínem

Tvarohové řezy s hroznovým vínem
Obtížnost: Rating Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 40min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 1h 10min , porce

3632 kalorií, 75.0g cukrů, 144.0g tuků, 90.0g bílkovin

Příprava

Opláchneme hroznové víno a necháme okapat. Zatím do mísy vložíme tvaroh, máslo, vejce, cukr a citronovou kůru. Vše vymícháme dohladka. Potom postupně přidáváme mouku, mléko, rum a prášek do pečiva. hotové těsto vylijeme na vymazaný plech a poklademe kuličkami hroznů. Zvolna pečeme asi 30 minut v předehřáté troubě na 180 C. Upečené tvarohové řezy necháme prochladnout, posypeme je moučkovým cukrem. Dle chuti je ještě můžeme dozdobit šlehačkou.

Jiřulka

09. 12. 2009, Recept navštíven: 1961x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Tvarohové řezy

Tvarohové řezy

Ve větší míse smícháme mouku, 17 dkg moučkového cukru, prášek do pečiva, přidáme k tomu vychladlou rozpuště...

Rychlé tvarohové řezy

Rychlé tvarohové řezy

Žĺtky só štyrmi lyžicami práškového cukru vyšľaháme s vodou, pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec je...

Tvarohové řezy s hroznovým vínem

Tvarohové řezy s hroznovým vínem

Opláchneme hroznové víno a necháme okapat. Zatím do mísy vložíme tvaroh, máslo, vejce, cukr a citronovou ků...

Zobrazit všechny podobné recepty k Tvarohové řezy s hroznovým vínem Link-arrow

Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Občas hlavně v létě děláváme. Hrozna máme ze zahrady pokud nás nebředběhnou ptáčata, ale i tak vždy nějaké na tento dobrý recept zůstanou. Před servírováním přelívám Maraschinem a cukruji vanilkovým cukrem.
Přidané ingredience: Vanilkový cukr, Maraschino

26. 02. 2013, 12:00

Přidat komentář

Facebook komentáře