Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Tvarohové řezy s hroznovým vínem

Tvarohové řezy s hroznovým vínem

Obtížnost Čas přípravy
40min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 1h 10min
Nutriční hodnoty
3632 kalorií 75.0g cukrů 144.0g tuků 90.0g bílkovin

Příprava

Opláchneme hroznové víno a necháme okapat. Zatím do mísy vložíme tvaroh, máslo, vejce, cukr a citronovou kůru. Vše vymícháme dohladka. Potom postupně přidáváme mouku, mléko, rum a prášek do pečiva. hotové těsto vylijeme na vymazaný plech a poklademe kuličkami hroznů. Zvolna pečeme asi 30 minut v předehřáté troubě na 180 C. Upečené tvarohové řezy necháme prochladnout, posypeme je moučkovým cukrem. Dle chuti je ještě můžeme dozdobit šlehačkou.


Jiřulka

09. 12. 2009, Recept navštíven: 2053x


Přidat recenzi
maruskaji
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Občas hlavně v létě děláváme. Hrozna máme ze zahrady pokud nás nebředběhnou ptáčata, ale i tak vždy nějaké na tento dobrý recept zůstanou. Před servírováním přelívám Maraschinem a cukruji vanilkovým cukrem.
Přidané ingredience: Vanilkový cukr, Maraschino

26. 02. 2013, 12:00

Přidat komentář

Facebook komentáře