Hermelíny na grilu
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
15min
Celkový čas
25min
Porce
Nutriční hodnoty
0
kalorií
0.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Hermelíny rozkrojíme na půl, lovecký salám nakrájíme na plátky, jarní cibulku na kolečka, papriku na menší kousky a rajčata na měsíčky. Vše vložíme do půlky hermelínu a přiklopíme druhou polovinou hermelínu. Vznikne nám takový hamburger. Hermelín zabalíme do alobalu, a dáme na 10-15 min do rozehřáté trouby na 200°C. Poté vyjmeme a je hotovo.
Tip k receptu
Hermelín můžeme dát péct také na gril ... Ideální v letních dnech.
Alirtecka26. 08. 2011
Kategorie
Další recepty
© 2024, Railsformers s.r.o.