Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Hrušková marmeláda

Obtížnost Čas přípravy
10min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 30min
Nutriční hodnoty
988 kalorií 150.0g cukrů 15.0g tuků 15.0g bílkovin

Příprava

Oloupané hrušky zbavené jadřinců umeleme na masovém strojku. Kaši vložíme do kastrolu s trochou vody a za stálého míchání vaříme. Poté směs zvážíme a přidáme na 1 kg směsi 500 g cukru. Za stálého míchání vaříme, dokud se cukr nerozvaří. Přidáme kyselinu citrónovou a ještě horké lijeme do skleniček. Nezapomeneme do každé skleničky přidat pár lístků čerstvé máty.


Přidat na Pinterest
Kateřina Růžičková

30. 04. 2013, Recept navštíven: 4961x


Přidat recenzi
kotátko
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvělá marmeláda

18. 08. 2014, 14:31

planeta
Restaurant_star
výborná marmeláda, jen já dávám třtinový cukr
Přidané ingredience: třtinový cukr

02. 04. 2016, 09:57

Přidat komentář
Svetlana
vynikajuci recept

Svetlana 12. 08. 2016, 20:17

Facebook komentáře