Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Hrušková marmeláda

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 10min , Čas vaření: 20min
Celkový čas: 30min , porce

988 kalorií, 150.0g cukrů, 15.0g tuků, 15.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Oloupané hrušky zbavené jadřinců umeleme na masovém strojku. Kaši vložíme do kastrolu s trochou vody a za stálého míchání vaříme. Poté směs zvážíme a přidáme na 1 kg směsi 500 g cukru. Za stálého míchání vaříme, dokud se cukr nerozvaří. Přidáme kyselinu citrónovou a ještě horké lijeme do skleniček. Nezapomeneme do každé skleničky přidat pár lístků čerstvé máty.

Kateřina Růžičková

30. 04. 2013, Recept navštíven: 4634x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Hrušková marmeláda

Hrušková marmeláda

Oloupané hrušky zbavené jadřinců umeleme na masovém strojku. Kaši vložíme do kastrolu s trochou vody a za s...

Zobrazit všechny podobné recepty k Hrušková marmeláda Link-arrow

Přidat recenzi
kotátko
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
skvělá marmeláda

18. 08. 2014, 14:31

planeta
Restaurant_star
výborná marmeláda, jen já dávám třtinový cukr
Přidané ingredience: třtinový cukr

02. 04. 2016, 09:57

Přidat komentář
Svetlana
vynikajuci recept

Svetlana 12. 08. 2016, 20:17

Facebook komentáře