Hrušková marmeláda
Obtížnost
Čas přípravy
10min
Čas vaření
20min
Celkový čas
30min
Porce
Nutriční hodnoty
988
kalorií
150.0g
cukrů
15.0g
tuků
15.0g
bílkovin
Příprava
Oloupané hrušky zbavené jadřinců umeleme na masovém strojku. Kaši vložíme do kastrolu s trochou vody a za stálého míchání vaříme. Poté směs zvážíme a přidáme na 1 kg směsi 500 g cukru. Za stálého míchání vaříme, dokud se cukr nerozvaří. Přidáme kyselinu citrónovou a ještě horké lijeme do skleniček. Nezapomeneme do každé skleničky přidat pár lístků čerstvé máty.
Kateřina Růžičková30. 04. 2013
Kategorie
Podobné recepty
Recenze
Přidat recenzi© 2024, Railsformers s.r.o.