Hrušková marmeláda

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
20min

Celkový čas

30min

Porce


Nutriční hodnoty

988 kalorií
150.0g cukrů
15.0g tuků
15.0g bílkovin


Příprava

Oloupané hrušky zbavené jadřinců umeleme na masovém strojku. Kaši vložíme do kastrolu s trochou vody a za stálého míchání vaříme. Poté směs zvážíme a přidáme na 1 kg směsi 500 g cukru. Za stálého míchání vaříme, dokud se cukr nerozvaří. Přidáme kyselinu citrónovou a ještě horké lijeme do skleniček. Nezapomeneme do každé skleničky přidat pár lístků čerstvé máty.

přidejte na:
Kateřina Růžičková

30. 04. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
skvělá marmeláda

kotátko 18. 08. 2014, 14:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
výborná marmeláda, jen já dávám třtinový cukr
Přidané ingredience: třtinový cukr

planeta 02. 04. 2016, 09:57

Přidat komentář
Chybějící obrázek
vynikajuci recept

Svetlana 12. 08. 2016, 20:17

Chybějící obrázek
Když je džem hotový? Zavaruje se nebo se sklenička otočí jen vickem dolů? Děkuji

Misa 07. 10. 2017, 10:06