Dýňová marmeláda Hokaido

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

30min
Čas vaření
1h 0min

Celkový čas

1h 30min

Porce


Nutriční hodnoty

800 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
160.0g bílkovin


Příprava

Dýni, nakrájené citrony a pomeranče, nastrouhaný zázvor dáme vařit s vodou asi na 40 minut, rozmixujeme, dáme želírovací cukr a povaříme asi 15 minut. Poté vložíme do čistých sklenic, uzavřeme a otočíme dnem vzhůru asi na 5 hodin.

přidejte na:
jarmilauhlirova

02. 01. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Roxana
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Přidala jsem špetku skořice - výborné! Vyynikajicí marmeláda, ve které vím co je... což je pro dietáře vemi nutné.
Přidané ingredience: Skořice

Roxana 26. 01. 2014, 05:03

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dýňovou marmeládu dělám i z normální dýně

heladon 25. 11. 2014, 09:48

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
vyborná marmelada najme s tou skoricou

majka 23. 09. 2015, 20:16

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
super marmelada

hanka 18. 10. 2015, 19:24

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
marmeelada je vyborná a škorica dodá vybornu aromu

katka16031 23. 05. 2016, 09:52

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Dobrý nápad.

Dobré Recepty Které Se Líbí Mamince. 07. 11. 2017, 14:16

Přidat komentář