Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Koření na bylinkové máslo

Koření na bylinkové máslo

Použití v kuchyni

Směs nadrobno nasekané petržele, celeru, bazalky, česneku a jiných zelených bylin. Tato směs se přimíchá do másla a vznikne nám chutná pomazánka. Směs je také vhodná do pomazánek, polévek, omáček, zeleninových salátů, mletých mas, nádivek, na steaky, ryby. Pro zpestření jídla můžeme směs bylinek posypat na brambory, rýži, těstoviny nebo jednoduše použít místo petrželky.

Fotogalerie

Nahrát vlastní fotografie
Pomazánka z avokáda

Pomazánka z avokáda

Zralé avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku a vnitřek lžičkou vyškrábeme. Dáme do misky, vidličkou nebo šťouchad...

Zapékaný lilek se zeleninou a sýrem

Zapékaný lilek se zeleninou a sýrem

Lilek nakrájíme zhruba na 1,5 cm kolečka. Osolíme a necháme asi 20 minut vypotit. Mezitím si spaříme ve vr...

Rajčata ve vlastní šťávě

Rajčata ve vlastní šťávě

Rajčata oloupeme – během loupání si všímáme, která rajčata jsou měkká a která pevnější. Ta pevnější dáme st...

Pečená zimní zelenina

Pečená zimní zelenina

Zeleninu očistíme a nakrájíme na hranolky. Dýni neloupeme, pouze odstraníme vnitřek se semínky. Červenou ře...

Dýňové špagety podle mě

Dýňové špagety podle mě

Špagetovou dýni omyjeme, podélně rozpůlíme a vydlabeme vnitřek se semínky. Položíme na plech řeznou stranou...

Zobrazit všechny recepty s ingrediencí Koření na bylinkové máslo Link-arrow
Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce a tradiční pokrmy

Velikonoce jsou původně svátkem pohanským. Pohané slavili jarní rovnodennost a probuzení veškeré přírody po...

Přidat komentář

Facebook komentáře