Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Další recept ›

Pečená zimní zelenina

Obtížnost: Rating Rating_gray Rating_gray Rating_gray Rating_gray

Čas přípravy: 15min , Čas vaření: 30min
Celkový čas: 45min , porce

60 kalorií, 0.0g cukrů, 6.0g tuků, 0.0g bílkovin

Přidat na Pinterest

Příprava

Zeleninu očistíme a nakrájíme na hranolky. Dýni neloupeme, pouze odstraníme vnitřek se semínky. Červenou řepu a batát oloupeme, česnek pouze rozdělíme na stroužky a necháme ve slupce. Všechno vložíme do pekáče, osolíme, opepříme, přidáme sušené oregano, bazalku, tymián a rozmarýn a pro zvýraznění chuti můžeme přisypat lžičku lahůdkového droždí. Pokapeme olejem (nejlépe olivovým) a všechno promícháme. Dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů a pečeme 25 - 30 minut.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat jako přílohu k masu nebo jenom s opečeným toustem.

Jana Smidži

14. 10. 2015, Recept navštíven: 844x

Jak na kynuté těsto

Jak na kynuté těsto

Každý z nás má oblíbené různé druhy dobrot, někdo snídá koblihy, croissanty, makový či jiný závin nebo obyč...
Salátové zálivky

Salátové zálivky

Právě začíná a bude pokračovat sezóna mladé a čerstvé zeleniny, která obsahuje vitamíny a nerostné látky a...
Objevte batáty

Objevte batáty

Ačkoli se hlízy batátů objevily v Evropě dříve než brambory, nijak zvláštní oblibě se netěší. Dnes se spíše...
Výživa dětí po 2. roce života

Výživa dětí po 2. roce života

Děti po druhém roce života rostou pomaleji než kojenci, zároveň tedy relativně  klesá potřeba jídla, někdy ...
Pečená zimní zelenina

Pečená zimní zelenina

Zeleninu očistíme a nakrájíme na hranolky. Dýni neloupeme, pouze odstraníme vnitřek se semínky. Červenou ře...

Zobrazit všechny podobné recepty k Pečená zimní zelenina Link-arrow

Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zelenina urobená na vyborný spôsob

14. 10. 2015, 17:08

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre aj ako dietne jedlo

15. 10. 2015, 19:50

Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezva zimní jídlo z dostupných surovin

08. 12. 2016, 07:32

Přidat komentář

Facebook komentáře