Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Pečená zimní zelenina

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
60 kalorií 0.0g cukrů 6.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Zeleninu očistíme a nakrájíme na hranolky. Dýni neloupeme, pouze odstraníme vnitřek se semínky. Červenou řepu a batát oloupeme, česnek pouze rozdělíme na stroužky a necháme ve slupce. Všechno vložíme do pekáče, osolíme, opepříme, přidáme sušené oregano, bazalku, tymián a rozmarýn a pro zvýraznění chuti můžeme přisypat lžičku lahůdkového droždí. Pokapeme olejem (nejlépe olivovým) a všechno promícháme. Dáme do trouby vyhřáté na 180 stupňů a pečeme 25 - 30 minut.

Bulb Tip k receptu

Můžeme podávat jako přílohu k masu nebo jenom s opečeným toustem.


Přidat na Pinterest
Jana Smidži

14. 10. 2015, Recept navštíven: 1151x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
zelenina urobená na vyborný spôsob

14. 10. 2015, 17:08

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobre aj ako dietne jedlo

15. 10. 2015, 19:50

Pajunc
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Bezva zimní jídlo z dostupných surovin

08. 12. 2016, 07:32

Přidat komentář

Facebook komentáře