Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader
Rajčata ve vlastní šťávě

Rajčata ve vlastní šťávě

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
858 kalorií 60.0g cukrů 0.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Rajčata oloupeme – během loupání si všímáme, která rajčata jsou měkká a která pevnější. Ta pevnější dáme stranou, měkká rajčata rozdrtíme vidličkou a přidáme mezi ně nasekané bylinky.
Do sklenice naskládáme celá i rozmačkaná rajčata tak, abychom sklenice naplnili co nejvíce. Do každé sklenice přidáme lžičku octa, uzavřeme a naskládáme do velkého hrnce.
Do hrnce nalijeme vodu tak, aby sahala do dvou třetin výšky sklenic.
Půllitrové sklenice pečeme 30 minut na 90 °C.

Bulb Tip k receptu

Z uvedeného množství připravíme 6-8 sklenic. Bylinky můžeme libovolně kombinovat podle chuti či sezóny.


sonizna

23. 02. 2016, Recept navštíven: 1619x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

24. 02. 2016, 10:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

25. 02. 2016, 13:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super rajčata

19. 04. 2016, 11:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné

22. 05. 2016, 18:50

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšaný a je velmi dobrý

13. 02. 2017, 12:21

Přidat komentář

Facebook komentáře