Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Rajčata ve vlastní šťávě

Obtížnost Čas přípravy
15min
Čas vaření Celkový čas Porce
30min 45min
Nutriční hodnoty
858 kalorií 60.0g cukrů 0.0g tuků 20.0g bílkovin

Příprava

Rajčata oloupeme – během loupání si všímáme, která rajčata jsou měkká a která pevnější. Ta pevnější dáme stranou, měkká rajčata rozdrtíme vidličkou a přidáme mezi ně nasekané bylinky.
Do sklenice naskládáme celá i rozmačkaná rajčata tak, abychom sklenice naplnili co nejvíce. Do každé sklenice přidáme lžičku octa, uzavřeme a naskládáme do velkého hrnce.
Do hrnce nalijeme vodu tak, aby sahala do dvou třetin výšky sklenic.
Půllitrové sklenice pečeme 30 minut na 90 °C.

Bulb Tip k receptu

Z uvedeného množství připravíme 6-8 sklenic. Bylinky můžeme libovolně kombinovat podle chuti či sezóny.


Přidat na Pinterest
sonizna

23. 02. 2016, Recept navštíven: 2447x


Přidat recenzi
hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
dobrý recept

24. 02. 2016, 10:22

dušanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyborné

25. 02. 2016, 13:04

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
super rajčata

19. 04. 2016, 11:56

majka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné

22. 05. 2016, 18:50

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
recept vyskúšaný a je velmi dobrý

13. 02. 2017, 12:21

heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vyzkouším

06. 06. 2017, 10:34

Přidat komentář

Facebook komentáře