Jablka krouhaná ve vlastní šťávě pro diabetiky
Obtížnost
Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření
20min
Celkový čas
1h 20min
Porce
Nutriční hodnoty
6200
kalorií
1000.0g
cukrů
0.0g
tuků
0.0g
bílkovin
Příprava
Omytá a oloupaná jablka nakrouháme a hned plníme do zavařovacích sklenic, aby nám nezhnědla. Jablka do sklenic dobře napěchujeme a jsou-li šťavnatá, můžeme přebytečnou šťávu slít. Krouhaná jablka naplníme až po okraj, sklenici dobře uzavřeme víčkem a sterilujeme 20 minut na 90 stupňů. Tato jablka jíme malinko přislazená umělým sladidlem nebo neslazená.
Tip k receptu
Můžeme je používat na náplň do omelet, palačinek, do závinů atd.
planeta10. 02. 2014
Ingredience
Kategorie
Další recepty
Recenze
Přidat recenziheladon 18. 11. 2014, 10:50
© 2024, Railsformers s.r.o.