Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Jablka krouhaná ve vlastní šťávě pro diabetiky

Obtížnost Čas přípravy
1h 0min
Čas vaření Celkový čas Porce
20min 1h 20min
Nutriční hodnoty
6200 kalorií 1000.0g cukrů 0.0g tuků 0.0g bílkovin

Příprava

Omytá a oloupaná jablka nakrouháme a hned plníme do zavařovacích sklenic, aby nám nezhnědla. Jablka do sklenic dobře napěchujeme a jsou-li šťavnatá, můžeme přebytečnou šťávu slít. Krouhaná jablka naplníme až po okraj, sklenici dobře uzavřeme víčkem a sterilujeme 20 minut na 90 stupňů. Tato jablka jíme malinko přislazená umělým sladidlem nebo neslazená.

Bulb Tip k receptu

Můžeme je používat na náplň do omelet, palačinek, do závinů atd.


Přidat na Pinterest
planeta

10. 02. 2014, Recept navštíven: 2159x


Přidat recenzi
heladon
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Každoročně takto uskladňuji jablka do sklenic na pozdější dobu. Do závinu jak dělané

18. 11. 2014, 09:50

palino
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
výborné

17. 11. 2015, 20:07

hanka
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
velmi dobré

10. 12. 2015, 11:23

Svetlana
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
osvedčený recept

11. 02. 2016, 10:46

katka16031
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
vynikajuce

23. 05. 2016, 09:51

Přidat komentář

Facebook komentáře