Jablka krouhaná ve vlastní šťávě pro diabetiky

Obtížnost

Čas přípravy

1h 0min
Čas vaření
20min

Celkový čas

1h 20min

Porce


Nutriční hodnoty

6200 kalorií
1000.0g cukrů
0.0g tuků
0.0g bílkovin


Příprava

Omytá a oloupaná jablka nakrouháme a hned plníme do zavařovacích sklenic, aby nám nezhnědla. Jablka do sklenic dobře napěchujeme a jsou-li šťavnatá, můžeme přebytečnou šťávu slít. Krouhaná jablka naplníme až po okraj, sklenici dobře uzavřeme víčkem a sterilujeme 20 minut na 90 stupňů. Tato jablka jíme malinko přislazená umělým sladidlem nebo neslazená.

Tip k receptu

Můžeme je používat na náplň do omelet, palačinek, do závinů atd.

přidejte na:
Chybí obrázek

10. 02. 2014

Další recepty


Přidat recenzi
Chybí obrázek
Každoročně takto uskladňuji jablka do sklenic na pozdější dobu. Do závinu jak dělané

18. 11. 2014, 09:50

Chybí obrázek
výborné

17. 11. 2015, 20:07

Chybí obrázek
velmi dobré

10. 12. 2015, 11:23

Chybí obrázek
osvedčený recept

11. 02. 2016, 10:46

Chybí obrázek
vynikajuce

23. 05. 2016, 09:51

Přidat komentář
Vaříte rádi? Zajímá Vás zdravá výživa a vše kolem jídla? Pak ste tu správně. sRecepty.CZ jsou komunitním portálem, kde se setkávají uživatelé s podobnými zájmy.